logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Προβάδισμα οι «ροχιμπλάνκος»
 11/2/2024

Στην Ανδαλουσία διεξάγεται το ματς που ξεχωρίζει σήμερα από την Πριμέρα της Ισπανίας, με την Σεβίλλη να φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Μεγάλη νίκη πέτυχε η Σεβίλλη στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου για πρώτη φορά στη σεζόν, πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση. Ο Εν Νεσιρί γύρισε ζεστός από το Κόπα Άφρικα βάζοντας και τα δύο γκολ. Πρώτη νίκη για την ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες μετά από 5 ματς στο πρωτάθλημα. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έχοντας 2 ισοπαλίες. Εξέτισε ο στόπερ Σέρχιο Ράμος και ο επιθετικός Σούσο. Αμφίβολοι οι Γκούντελι (αμυντικός), Νάβας (αμυντικός), Λουκεμπάκιο (επιθετικός).

Η Ατλέτικο μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 1-0 εντός από την Μπιλμπάο στον πρώτο τους ημιτελικό για το κύπελλο. Προηγήθηκε η ισοπαλία στο ντέρμπι της Μαδρίτης σκοράροντας στις καθυστερήσεις. Είναι αήττητη με μια νίκη στις δύο τελευταίες εξορμήσεις πρωταθλήματος, ενώ προηγήθηκαν τρεις ήττες, με τα 4 από αυτά να ήταν under. Πολλά τα παιχνίδια που δίνει το τελευταίο διάστημα με τον Σιμεόνε να κάνει ροτέισον. Τιμωρημένος είναι ο πολύ καλός μέσος Σαούλ. Τραυματίες οι Λεμάρ (χαφ), Αθπιλικουέτα (μπακ), Χιμένεθ (στόπερ).

Εκτίμηση: 2





Βαθμολογία 2024-25