logo as
   [183] ΓΚΟΥΑΝΓΖΟΥ - ΣΟΥΓΟΥΟΝ Final 1-2  [182] ΓΚΙΜΤΣΕΟΝ ΣΑΓΚΜΟΥ - ΓΚΑΝΓΚΒΟΝ Final 1-0  [184] ΜΠΟΥΣΑΝ Ι ΠΑΡΚ - ΑΝΣΑΝ ΓΚΡΙΝΕΡΣ Final 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Εθνική Ελλάδας: Κομπλέ για το πρώτο βήμα
 20/3/2024

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστή την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι-ορόσημο με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου για τα πλέι οφ του Euro 2024. Η Ελλάδα με νίκη θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια το Λουξεμβούργο ή την Γεωργία και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας…

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο κρίσιμο ματς με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου στην “Αγιά Σοφιά» για τα πλέι οφ του Euro 2024. Η Ελληνική ομάδα με νίκη θα αντιμετωπίσει στις 26 Μαρτίου την Γεωργία ή το Λουξεμβούργο στον τελικό που θα κρίνει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Ο Πογέτ κάλεσε στην αποστολή τους Τσιμίκα και Χατζηδιάκο, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και στον αντίποδα άφησε εκτός τους ο Δουβίκα,  Γιαννούλη, Κώτσιρα και Βαγιαννίδη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κλήθηκε για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2022 και ο επιθετικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Χρήστος Τζόλης.

Αναλυτικά η αποστολή της Ελλάδας

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης.

Αμυντικοί: Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ.

Μέσοι: Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα.

Επιθετικοί: Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης.