logo as
   ΟΣΑΣΟΥΝΑ Β - ΡΕΑΛ ΟΥΝΙΟΝ Ημίχ. 0-0  [223] ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΚΑΕΝ Final 1-0  [233] ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ Final 1-0  [257] Μ. Κ. ΝΤΟΝΣ - ΣΑΤΟΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ Half 2-0  [226] ΛΕΤΣΕ - ΜΟΝΤΖΑ 1-0  [225] ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ Β Final 3-0  [280] ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΧΑΡΤΣ Half 0-0  [266] ΤΣΕΛΜΣΦΟΡΝΤ ΣΙΤΙ - ΜΠΡΕΙΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ Half 0-0  [272] ΜΑΚΑΜΠΙ ΜΠΝΕΙ ΡΕΙΝΕ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Half 1-3  [278] ΣΑΝΤΝΕΣ - ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ Half 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Τα φώτα στο «Ολντ Τράφορντ»
 17/3/2024

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στο «Ολντ Τράφορντ» για τα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας. Τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουν και την Λίβερπουλ. Οι «μπέμπηδες» θέλουν τον τίτλο καθώς είναι ο μόνος που μπορούν να διεκδικήσουν φέτος, ενώ η Λίβερπουλ είναι μέσα σε όλα (πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ).

Τι ισχύει
Ο προημιτελικός γύρος στο Κύπελλο Αγγλίας διεξάγεται το Σαββατοκύριακο, όπου ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γ. και τη Λίβερπουλ. Οι τέσσερις αγώνες σε αυτή τη φάση του θεσμού είναι μονοί. Πλέον δεν υπάρχει περίπτωση επαναληπτικού, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, διεξάγεται ημίωρη παράταση. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 120', η πρόκριση κρίνεται στα πέναλτι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η Γιουνάιτεντ κέρδισε 2-0 την Έβερτον εντός στην Πρέμιερ Λιγκ και εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα πέντε σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, θέλει πρόκριση γοήτρου, στο μόνο τρόπαιο που διεκδικεί. Ο Φερνάντες πέντε γκολ – 1 ασίστ σε έξι ματς Κυπέλλου.

Έχει αποκλείσει τη Λίβερπουλ στο Κύπελλο περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη (10), δεν έχει ήττα εντός εκεί από τη συγκεκριμένη αντίπαλο, από το 1921. Εκτός Μαλάσια, Μαρτίνες, Σο (μπακ), Μάουντ, Φόρσον (μέσοι), Μαρσιάλ (επιθετικός), αμφίβολοι οι μπακ Μαγκουάιρ, Ουάν – Μπισάκα και ο αρχισκόρερ Χόιλουντ.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, έπαιζε βράδυ Πέμπτης εντός με Σπάρτα Πρ. στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 1-1 με Μάντσεστερ Σίτι εντός για την Πρέμιερ Λιγκ. Έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ και θέλει να περάσει σε ημιτελικά Κυπέλλου για 17η φορά, στις 18 τελευταίες εμφανίσεις στους «8».

Ο Σαλάχ, έχει έξι γκολ στα τρία τελευταία του στο Ολντ Τράφορντ. Εκτός ο τερμ. Άλισον, ο μπακ Αλεξάντερ - Άρνολντ, ο στόπερ Μάτιπ, οι μέσοι Χράφενμπερχ, Μπάιτσετιτς, Τιάγκο, Τζόουνς και ο επιθετικός Ζότα. Αμφίβολος ο μπακ Κονατέ και ο επιθετικός Ντανς.

Εκτίμηση: Goal+Over





Βαθμολογία 2023-24