logo as
   [172] ΤΖΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ - ΜΑΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ 1-0  [171] ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ - ΤΟΚΙΟ 0-2  [173] ΜΙΤΟ - ΦΟΥΤΖΙΕΝΤΑ 1-1  [176] ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ ΣΙΤΙΖΕΝ - ΣΕΟΥΛ 3-1  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 19/3/2024

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου το βράδυ (21:45) στην «Αγιά Σοφιά» στο πιο σημαντικό παιχνίδι της στην μάχη για πρόκριση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Euro 2024) που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι (14 Ιουνίου – 14 Ιουλίου) στην Γερμανία.

Η Ελλάδα χρειάζεται πάση θυσία νίκη για να προκριθεί στον τελικό των πλέι οφ (Nations League) όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή από ζευγάρι Γεωργία – Λουξεμβούργο, στην Τυφλίδα ή στην πόλη του Λουξεμβούργο στις 26 Μαρτίου. Με νέα νίκη στο παιχνίδι αυτό θα εξασφαλίσει την παρουσία της στην μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστή την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι-ορόσημο με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου στην «Αγιά Σοφιά» για τα πλέι οφ του Euro 2024. Η Ελληνική ομάδα με νίκη θα αντιμετωπίσει στις 26 Μαρτίου την Γεωργία ή το Λουξεμβούργο στον τελικό που θα κρίνει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Ο Πογέτ κάλεσε στην αποστολή τους Τσιμίκα και Χατζηδιάκο, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και στον αντίποδα άφησε εκτός τους ο Δουβίκα,  Γιαννούλη, Κώτσιρα και Βαγιαννίδη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κλήθηκε για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2022 και ο επιθετικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Χρήστος Τζόλης.

Το κουπόνι του ΟΠΑΠ για το τριήμερο 19-21 Μαρτίου απαρτίζεται από 89 αγώνες. Εκτός από τα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στο Euro 2024, διαθέσιμοι για στοίχημα είναι οι αγώνες για προκριματικά του Μουντιάλ 2026 στη ζώνη της Ασίας, οι ημιτελικοί (φάιναλ φορ) στo Nations League Βορείου, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής και οι αγώνες από τον πρώτο προκριματικό γύρο για το Κόπα Άφρικα του 2025 (Μαρόκο). Η δράση φυσικά δεν λείπει ποτέ από τα γήπεδα της Αγγλίας με αγώνες από τις μικρές κατηγορίες. Τέλος προσφέρονται ορισμένοι εξ’ αναβολής αγώνες από την Αργεντινή, την δεύτερη κατηγορία του Μεξικό, από το Κύπελλο Κολομβίας και την Β Ιαπωνίας. Για όλα αυτά θα βρείτε σπέσιαλ αναλύσεις στο «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ».

Τελική ευθεία στην Ευρωλίγκα (απομένουν 5 αγωνιστικές) και την προσεχή εβδομάδα θα διεξαχθεί διπλή αγωνιστική και συγκεκριμένα η 30η και η 31η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός θα παίξει την Τρίτη (18 Μαρτίου) το βράδυ (19:30) με την Αναντολού Εφές στην Πόλη και την Πέμπτη (21 Μαρτίου) το βράδυ (21:15) θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ την Βιλερμπάν. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 20 Μαρτίου το βράδυ στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρασκευή το βράδυ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα. Στο προσκήνιο και ο Ελληνικός εμφύλιος ΑΕΚ – Προμηθέας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος συνεχίζονται οι μάχες στο ΝΒΑ εκεί όπου τα φώτα πέφτουν στην Βοστώνη για το μεγάλο ντέρμπι της Ανατολής ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Μιλγουόκι Μπακς!