logo as
   [181] ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΟΥΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ 1-3  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα για την πρόκριση η Ελλάδα!
 21/3/2024

Για τα ημιτελικά-μπαράζ, η Ελλάδα υποδέχεται στην Νέα Φιλαδέλφεια, το Καζακστάν, με στόχο την νίκη-πρόκριση για τον τελικό (με τον νικητή από το ζευγάρι Γεωργία-Λουξεμβούργο). Όλοι οι παίκτες ουσιαστικά στην διάθεση του Πογιέτ, σε ένα παιχνίδι που θέλει υπομονή καθώς οι Καζάκοι παίζουν πολύ κλειστά.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
Ο νικητής με Γεωργία ή Λουξεμβούργο εκτός. Στην Αγιά Σοφιά. Η Ελλάδα διέγραψε εξαιρετική πορεία στη Λίγκα Εθνών, πήρε πέντε νίκες σε έξι ματς και εξασφάλισε τη 2η ευκαιρία, την οποία αποδείχθηκε ότι είχε απόλυτη ανάγκη, δεδομένου ότι ο όμιλος με Γαλλία και Ολλανδία δεν άφησε περιθώρια για την πρώτη δυάδα. Σαφή βήματα προόδου με τον Γουστάβο Πογέτ στο τιμόνι, υπάρχει... πυρετός για την πρόκριση τελικά μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά έπειτα από 10 χρόνια και το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Εξέτισαν οι Μάνταλος (μ. 58/6), Κουρμπέλης (μ. 36/1). Εκτός οι Γιαννούλης (α. 26/0), Γαλανόπουλος (μ. 8/1), Αλεξανδρόπουλος (μ. 9/0), Φορτούνης (μ. 56/9), Φούντας (ε. 18/1), Λημνιός (εξ. 24/3), Δουβίκας (ε. 15/1).

Το Καζακστάν εκμεταλλεύτηκε την κακή πορεία της Σλοβακίας, επέδειξε θαυμαστή σταθερότητα και έτσι εξασφάλισε τη 2η ευκαιρία μέσω της Λίγκας Εθνών. Κατά την προκριματική διαδικασία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είχε και πάλι πολύ καλό πρόσωπο, τερμάτισε τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή, αλλά το ξεπέρασαν οι Δανία, Σλοβενία και Φινλανδία. Από το 2022 στον πάγκο ο Μάγκομεντ Αντίγεφ, στην Ομοσπονδία του έχουν «τυφλή» εμπιστοσύνη και ουσιαστικά του έχουν δώσει το απόλυτο ελεύθερο.

Τιμωρημένος ο Αλίπ (α. 30/0). Εκτός οι Ποκατίλοφ (τ. 26 συμμ.), Ντοσμαγκαμπέτοφ (α. 21/0), Γκαμπίσεφ (α. 10/1), Σουγουμπάγεφ (α. 42/4), Νταραμπάγεφ (μ. 21/1), Ισλαμκάν (μ. 50/3).

Εκτίμηση: 1+Under