logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 22/3/2024

Οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων έχουν την τιμητική τους στο νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ για το τετραήμερο 22-25 Μαρτίου 2024. Συνολικά διαθέσιμοι για στοίχημα είναι 205 αγώνες. Δράση υπάρχει στα γήπεδα της Αγγλίας με τις μικρές κατηγορίες, στα γήπεδα των ΗΠΑ (MLS), στην Β Ισπανίας, στην Γ Γαλλίας και στην Γ Ιταλίας, στην Β Ιαπωνίας, στην Κολομβία και στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας.

To σπουδαίο φιλικό ματς της Αγγλίας με την Βραζιλία στο «Γουέμπλεϊ» ξεχωρίζει ενώ μεγάλο ματς αναμένεται στη Λυών μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας. Όλα αυτά εν αναμονή της προσπάθειας που καταβάλλει η Εθνική Ελλάδας για να προκριθεί στο Euro 2024 (Γερμανία). Η Εθνική μας ομάδα την Πέμπτη το βράδυ αντιμετώπισε το Καζακστάν στην «Αγία Σοφιά» και με νίκη θα αγωνιστεί στον τελικό των πλέι οφ του Nations League κόντρα σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο, στις 26 Μαρτίου (στην Τιφλίδα ή στην πόλη του Λουξεμβούργου)!

Η Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ κλέβουν την παράσταση στο νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ στο μπάσκετ. Στην Ευρωλίγκα δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (22 Μαρτίου) το βράδυ (21:15) στο ΟΑΚΑ αλλά και το παιχνίδι Μονακό – Βαλένθια στο πριγκιπάτο. Στο ΝΒΑ οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο υποδέχονται τους Οκλαχάμα Σίτι Θάντερς. Ο “Greek Freak” δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του αλλά αυτή την φορά αναμένεται ότι θα επιστρέψει. Στην Ελληνική Μπάσκετ Λιγκ πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου με τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής (23-25 Μαρτίου). Το ντέρμπι ΑΕΚ – Περιστέρι ξεχωρίζει. Ο Ολυμπιακός έχει εκτός έδρας αποστολή με τον Απόλλων Πάτρας ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Προμηθέα. Στο «ΣΤΟΙΧΗΜΑ» έχουμε 6 σπέσιαλ σελίδες για τα περισσότερα γεγονότα στο κουπόνι του μπάσκετ!

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 συνεχίζεται το τριήμερο 22-24 Μαρτίου με τον τρίτο αγώνα της χρονιάς στην περίφημη πίστα «Άλμπερ Παρκ» στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η συγκεκριμένη πίστα είναι 5.278 χλμ. και οι οδηγοί πρέπει να διανύσουν 58 γύρους. Η Ferrari έχει σημειώσει τις περισσότερες νίκες στην συγκεκριμένη πίστα (13). Πέρσι την pole position πήρε ο Μαξ Φερστάπεν με χρόνο 1:16.732. Στο πόντιουμ των νικητών ανέβηκαν οι Φερστάπεν (Red Bull), Χάμιλτον (Mercedes) και Αλόνσο (Aston Martin).

Ο Σέρχιο Πέρεζ έχει καταγράψει τον ταχύτερο γύρο με χρόνο 1:20.235. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στους δύο πρώτους αγώνες της φετινής σεζόν, θριάμβευσε η Red Bull με τους Φερστάπαν και Πέρεζ να κάνουν το 1-2. Η Ferrari πήρε την 3η θέση με τον Κάρλος Σάινθ στο πρώτο γκραν πρι στο Μπαχρέιν και επίσης πήρε την 3η θέση με τον Σαρλ Λεκλέρ στον δεύτερο αγώνα στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Σάινθ δεν αγωνίστηκε στην Τζέντα αφού έκανε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας αλλά θα επιστρέψει στον αγώνα της Αυστραλίας. Η Ιταλική ομάδα είναι αισιόδοξη ότι μπορεί να σπάσει την κυριαρχία της Red Bull αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί και στην πράξη!