logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Εκτός και ο Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό!
 22/3/2024

O Oλυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Σέρβος σέντερ Φιλίπ Πετρούσεφ θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 2-3 εβδομάδων κάτι που σημαίνει ότι Σέρβος σέντερ θα χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Βιλερμπάν και παρέμεινε ζωντανός στην μάχη της τετράδας στην Ευρωλίγκα αλλά από την άλλη πλευρά έχασε για διάστημα 2-3 εβδομάδων τον Σέρβο Σέντερ Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Πετρούσεβ τραυματίστηκε στη 2η περίοδο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ χθες (21/3) και αποχώρησε άμεσα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, για το νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο δεξί γόνατο.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Σέρβος σέντερ υπέστη οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 2-3 εβδομάδων.

Ο Πετρούσεφ θα χάσει τα δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν (28/3) και τον Ερυθρό Αστέρα (4/4) και είναι αμφίβολος για το τελευταίο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε στις 12 Απριλίου.

Ο Ολυμπιακός έχει εκτός δράσης και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και έτσι το βάρος θα πέσει στους Μουσταφά Φαλ και Μόουζες Ράιτ!