logo as
   [171] ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ - ΤΟΚΙΟ Final 1-3  [174] ΣΕΝΤΑΙ - ΣΙΜΠΑ ΙΣΙΧΑΡΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ Final 0-2  [173] ΜΙΤΟ - ΦΟΥΤΖΙΕΝΤΑ Final 2-3  [176] ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ ΣΙΤΙΖΕΝ - ΣΕΟΥΛ Final 3-1  [175] ΤΣΕΣΠΑΚΟΥΣΑΤΣΟΥ - Β-ΒΑΡΕΝ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ Final 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Διπλά στην Λιγκ 1!
 23/3/2024

Για την Λιγκ 1 κατηγορία της Αγγλίας, Στιβενέιτζ και Ντέρμπι δείχνουν τα φαβορί για να περάσουν νικηφόρα από τις έδρες των Καρλάιλ και Νορθάμπτον αντίστοιχα.

Καρλάιλ – Στίβενεϊτζ
Η Καρλάιλ ήταν αξιόμαχη στην έδρα της Σριούσμπερι, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και έμεινε με άδεια χέρια, δεχόμενη το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τέταρτη διαδοχική ήττα για τους «κούμπριανς», απέχουν 16 βαθμούς από τις θέσεις της σωτηρίας και η λογική υπαγορεύει ότι απομένει η μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού. Ουδέποτε διόρθωσε τα αμυντικά προβλήματα φέτος και αυτή είναι η βασική αιτία που θα τη βρει του χρόνου στη Β’ Αγγλίας. Διεθνής ο Γκρίαν (α. 3/0), εκτός δράσης τέθηκαν αυτή τη φορά και οι Βέλα (μ. 7/2), Γκάι (μ. 16/0).

Η Στίβενεϊτζ δεν ήταν αποτελεσματική στο εντός έδρας ματς με τη Λέιτον Οριεντ και από τη στιγμή που σκάλωσε στο μηδέν, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι έμεινε με άδεια χέρια. Με αρνητικό σερί 0-2-2, χάνει το βηματισμό της στο πιο κρίσιμο σημείο. Εξήλθε των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου και θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα προκειμένου να μην χαθεί η ευκαιρία οριστικά και αμετάκλητα. Διεθνής ο εξόχως σημαντικός Ριντ (ε. 36/17), σταθερά τρεις εφεδρικοί εκτός, το θετικό είναι ότι δεν διαδραματίζουν ιδιαίτερο ρόλο στα φετινά δρώμενα της ομάδας.

Εκτίμηση: 2

Νορθάμπτον – Ντέρμπι
Η Νορθάμπτον ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερη διάστημα του εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Γουίκομ, αλλά η πίεση του αντιπάλου την ανάγκασε να μαζέψει δύο φορές την μπάλα από τα δίχτυα στο τελευταίο ημίωρο, έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Πέντε ματς στο πρωτάθλημα δίχως νίκη (0-2-3), επί της ουσίας έχει ξεμείνει από στόχους και το βλέμμα πέφτει στην επόμενη σεζόν. Διεθνείς οι Μπάουι (ε. 37/8), Σπρίνγκετ (ε. 9/1), εκτός δράσης τέθηκαν επίσης οι Γουίλις (α. 24/0), Μπερτζ (τ. 15 συμμ.), Οντιμάγιο (α. 24/0), Κόικι (α. 6/0), Χίλτον (ε. 4/0).

Η Ντέρμπι δεν ήταν αισθητά ανώτερη της Μπόλτον στο σπουδαίο ματς του Σαββάτου, αλλά το γκολ του Ουίλσον στο τελευταίο τέταρτο έκανε τη διαφορά και της έδωσε την πολύτιμη νίκη. Τέταρτη διαδοχική επιτυχία για τα «κριάρια», πήραν προβάδισμα τεσσάρων βαθμών στη μάχη για την απ’ ευθείας άνοδο, εξαιρετικό το κλίμα εντός των αποδυτηρίων, αν και υπάρχει πίεση. Διεθνής ο εφεδρικός Ρόμπινσον (μ.), δύσκολα θα παίξει κάποιος εκ των Κόλινς (ε. 32/13), Ουάσινγκτον (ε. 14/3), Γκέιλ (ε. 6/3), Μπερντ (μ. 31/5), Ρούνεϊ (α. 3/0), Νιαμπέ (α. 19/0).

Εκτίμηση: 2





Βαθμολογία 2023-24