logo as
   [183] ΓΚΟΥΑΝΓΖΟΥ - ΣΟΥΓΟΥΟΝ Final 1-2  [182] ΓΚΙΜΤΣΕΟΝ ΣΑΓΚΜΟΥ - ΓΚΑΝΓΚΒΟΝ 1-0  [181] ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΟΥΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ Final 1-3  
 
 
 
 
 
 
 

Χωρίς περιθώρια η Σανταντέρ
 24/3/2024

Η Σανταντέρ υποδέχεται την Ελντένσε, με μοναδικό στόχο την νίκη για να μπει ακόμα πιο δυνατά στην μάχη για μια θέση στα μπαράζ ανόδου.

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΚΛΑΜΠ ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΕΛΝΤΕΝΣΕ
Η Σανταντέρ ήταν ανταγωνιστική στην έδρα της Οβιέδο και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία,με τον αντίπαλο να είχε αποβολή στο 60’ και η ίδια στο 69’. Η ομάδα του Χοσέ Αλμπέρτο Λόπεθ έχει φτάσει τα 4 σερί ματς αήττητη με 2 νίκες και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την συμμετοχή στα μπαράζ της ανόδου. Έχει βγάλει με 4 νίκες τα 5 τελευταία εντός εκ των οποίων τα 4 ήταν και 2-3 γκολ. Αγωνιστικά τιμωρημένος είναι ο μέσος Σανγκάλι. Τραυματίες οι Φερνάντεθ (αμυντικός), Τζούνιορ (επιθετικός).

Η Ελντένσε δεν έκανε και το καλύτερο παιχνίδι αναφορικά με την επιθετική της λειτουργία, αλλά ήταν σταθερή αμυντικά κόντρα στην Καρταχένα και πήρε την ισοπαλία. Προηγήθηκε η ήττα από την Μιραντές με 3-1 που έβαλε τέλος σε 2 σερί νίκες. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα για την ομάδα του Εστέβεθ, η οποία έχει μια νίκη στα 5 τελευταία εκτός έδρας, όπου τα 4 από αυτά ήταν under. Νέος τραυματίας είναι ο αμυντικός Μιγκελόν που αποτελεί και το μοναδικό πρόβλημα.

Εκτίμηση: 1





Βαθμολογία 2023-24