logo as
   [184] ΜΠΟΥΣΑΝ Ι ΠΑΡΚ - ΑΝΣΑΝ ΓΚΡΙΝΕΡΣ Final 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Νίκησε αλλά δεν ικανοποίησε η Ιταλία!vid
 25/3/2024

Η Ιταλία νίκησε 2-0 τον Ισημερινό στην πόλη Χάρισον των ΗΠΑ σε φιλικό ματς αλλά δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει πολύ δουλειά μπροστά του για να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα στα γήπεδα της Γερμανίας το προσεχές καλοκαίρι (Euro 2024)!

H Ιταλία νίκησε με 2-0 τον Ισημερινό, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας εν' όψει του Euro-2024, που διεξήχθη στην πόλη Χάρισον των ΗΠΑ αλλά ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή της ομάδας του.

Η «σκουάντρα ατζούρα» άνοιξε το σκορ στο τρίτο λεπτό με τον Λορέντσο Πελεγκρίνι, ο οποίος σημείωσε το έκτο του τέρμα με την φανέλα της εθνικής Ιταλίας. Στο 15ο λεπτό, ο Νικολό Ζανιόλο απέτυχε να σκοράρει σε τετ-α-τετ, ενώ ευκαιρία για γκολ, έχασε και Τζιάκομο Ρασπαντόρι (36`).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Ισημερινός στο 69’ είχε μια ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Πλάτα, αλλά ο Βικάριο έκανε μια σημαντική απόκρουση και του είπε «όχι». Το Εκουαδόρ έπειτα είχε ανεβάσει στροφές και είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο, έχοντας κάποιες καλές ευκαιρίες για το 1-1.

Τελικά η «σκουάντρα ατζούρα» βρήκε ένα δεύτερο γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νικολό Μπαρέλα.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε πολλές μπάλες, αλλά παίξαμε ως ομάδα, χωρίς να μας ανησυχήσει πραγματικά η καλή ομάδα του Ισημερινού. Αυτή η περιοδεία είναι πολύ θετική, οι παίκτες ήταν πολύ σοβαροί. Έχουμε δύο σοβαρούς αγώνες και φυσικά, υπάρχουν πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά είναι θετική η εικόνα μας», σχολίασε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, Λουτσιάνο Σπαλέτι.