logo as
   [186] ΓΙΑΠΣ - ΓΙΑΡΟ 1-0  [176] ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ - ΒΕΝΤΣΑΙΣΕΛ 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Χωρίς περιθώρια η Μαν. Γιουν.
 30/3/2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπρέντφορντ, με μοναδικό στόχο την νίκη, που θα την διατηρήσει σε τροχιά εξάδας. Με καλή ψυχολογία η ομάδα του Τεν Χάαγκ μετά και την πρόκριση στο κύπελλο επί της Λίβερπουλ.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ, έχασε δεύτερο σερί ματς με σκορ 2-1 στο Μπέρνλι και είναι στο +5 από την ουρά, με πέντε ήττες σε έξι αγώνες και ένα τρίποντο σε εννέα, ενώ στο γήπεδό της έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία εννέα. Η άμυνά της μπάζει, με μία ανέπαφη εστία σε 19 αγωνιστικές. Εντός μετρά επτά σερί γκολ – γκολ. Εκτός ο επιθετικός Σάντε, οι μέσοι Νόργκααρντ, Ντασίλβα και οι μπακ Μι, Πίνοκ, Χίκι, Χένρι τιμωρημένος ο μπακ Ρεγκιλόν.

Η Γιουνάιτεντ, με δραματική ανατροπή κέρδισε 4-3 τη Λίβερπουλ εντός στην παράταση στον προημιτελικό Κυπέλλου και ο Έρικ Τεν Χαχ, ελπίζει ότι αυτή η νίκη θα δώσει ώθηση και στο πρωτάθλημα, όπου έχει δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες στα τελευταία οκτώ στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όλες στα πιο πρόσφατα πέντε ταξίδια της. Εκτός Μπαγιντίρ (τερμ.), Μαλάσια, Μαρτίνες, Σο (μπακ), Μαρσιάλ (επιθετικός), αμφίβολοι οι μπακ Μαγκουάιρ, Έβανς και ο μέσος Καζεμίρο. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ντιαλό.

Εκτίμηση: 2+Over





Βαθμολογία 2024-25