logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Υψηλό σκορ στο Μόναχο
 30/3/2024

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στο Μόναχο, με την Μπάγερν να υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Αναμέτρηση που μπορεί να υποσχεθεί γκολ και θέαμα.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Η Μπάγερν Μονάχου επέτρεψε αρκετές ευκαιρίες στην Ντάρμσταντ αλλά την νίκησε δίκαια με την επιθετική ποιότητά της. Άλλη μια νίκη και χαμόγελα μετά την λήξη του αγώνα που δείχνει ότι το κλίμα είναι κάπως καλύτερο στην ομάδα. Η διαφορά βέβαια από την κορυφή δεν μειώνεται και το πρωτάθλημα απομακρύνεται. Αυτή τη στιγμή είναι αήττητη τέσσερις αγώνες (3/1/0) σκοράροντας μέσο όρο 4,3 γκολ. Τραυματίες ξανά ο τερματοφύλακας Νόιερ (18 ματς), οι μπακ Μποέ (2 ματς) και Γκερέιρο (16 ματς/2 γκολ).

Η Ντόρτμουντ βρέθηκε να χάνει από την Άιντραχτ αλλά το γύρισε το παιχνίδι με κολακευτικό τελικό σκορ για την ομάδα του Τέρζιτς. Παρέμεινε στην τετράδα πετυχαίνοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα που είναι και το καλύτερο σερί μετά τον Οκτώβριο (πέντε νίκες). Εκτός έδρας είναι αήττητη για οκτώ παιχνίδια (4/4/0). Έχει χάσει εννέα συνεχόμενα παιχνίδια στο Μόναχο. Παραμένει τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Ζάμπιτσερ (20 ματς/2 γκολ/2 ασίστ). Πιθανές οι επιστροφές των Κόμπελ (τερματοφύλακας), Ρίερσον (μπακ), Σάντσο (ακραίος επιθετικός), Αλέρ (επιθετικός).

Εκτίμηση: Goal+Over