logo as
   [150] ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΙΚΙΚΕ Final 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι κορυφής!
 31/3/2024

Στο «Ετιχαντ» η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Αρσεναλ σε μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς ο νικητής μπορεί να κάνει ένα καθοριστικό βήμα προς την διεκδίκηση του τίτλου. Ομάδες που χαρακτηρίζονται από την καλή κυκλοφορία της μπάλας και η κατοχή θα παίξει σημαντικό ρόλο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, κέρδισε 2-0 εντός τη Νιούκαστλ και προκρίθηκε ημιτελικά Κυπέλλου, έχοντας 22 ματς αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη 13 αγωνιστικές και με νίκη προσπερνά την Άρσεναλ. Εντός έδρας, είναι αήττητη σε 25 συνεχόμενα ματς Πρέμιερ Λιγκ, ενώ σκοράρει και στα τελευταία 47 εκεί, στα δύο προηγούμενα με τον Χάαλαντ. Αρκετά προβλήματα τραυματισμών: αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Έντερσον, οι βασικοί αμυντικοί Στόουνς, Ακάντζι, Ουόκερ, ο μέσος Νούνες και ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ντε Μπράινε.

Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα, προέρχεται από την πρόκριση Τσάμπιονς Λιγκ στα πέναλτι επί της Πόρτο και από οκτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όπου θέλει να κάνει το μεγαλύτερο βήμα τίτλου. Ο Ράις σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές, ο Χάβερτς σε τέσσερις. Έχει κερδίσει δύο φορές φέτος τη Σίτι, στο πρωτάθλημα και στο Κομιούνιτι Σιλντ. Εκτός Τίμπερ (μπακ), αμφίβολοι Γκάμπριελ (μπακ), Σάκα (πρώτος σκόρερ), Μαρτινέλι (τρίτος σκόρερ), επιστρέφει ο βασικός γκολκίπερ Ράγια.

Εκτίμηση: 2-3 goal





Βαθμολογία 2024-25