logo as
   [686] ΜΙΡΑΣΟΛ - ΣΕΑΡΑ Half 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Τεράστιο διπλό για τον ΠΑΟΚ
 31/3/2024

Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα, «χτύπησε» σε καίρια σημεία τον Παναθηναϊκό και κατάφερε να φύγει νικητής από την Λεωφόρο με 3-2. Πλέον οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν και πάλι δυνατά στην μάχη του τίτλου.

Κομβικής σημασίας νίκη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέκου, που ουσιαστικά ρέφαραν την ήττα από τον Αρη την πρώτη αγωνιστική στην Τούμπα.

Αντίθετη πορεία για τον Παναθηναϊκό, που μετά την νίκη της πρεμιέρας επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο, έκανε βήμα πίσω και πλέον το ερχόμενο ματς στην Λεωφόρο με την ΑΕΚ παίρνει χαρακτήρα τελικού.

Οι Ντεσπόντοφ (2’), Μπράντον Τόμας (36’) και Σβαμπ (πέναλτι, 89’) σημείωσαν τα γκολ της νίκης του δικεφάλου του Βορρά που έμεινε αήττητος για 6ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος ή Κυπέλλου στη Λεωφόρο.

Ο Μπερνάρ σημείωσε και τα δύο τέρματα των «πράσινων» στο 29’ και στο 90’+2’, όμως ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε λύσεις απ’ τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς κι επιθετικούς του (είχε δοκάρι στο 52’ με τον Ιωαννίδη).

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παλάσιος (στην φάση του πέναλτι για τον ΠΑΟΚ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (46’ Ρουμπέν), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς (46’ Χουάνκαρ), Τσέριν (79’ Γερεμέγεφ), Κώτσιρας, Μπερνάρ, Μπακασέτας, Σπόραρ (46’ λ.τρ. Παλάσιος), Ιωαννίδης.
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Γιόνι Ότο (77’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα (46’ Νάσμπεργκ), Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (61’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Μουργκ (61’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (72’ Σαμάτα).





Βαθμολογία 2023-24