logo as
   [156] ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ Half 0-0  [154] ΤΟΥΛΣΑ - ΙΝΤΙ ΙΛΕΒΕΝ Final 0-0  [153] ΙΤΟΥΑΝΟ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ Final 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Δυάδα με καλή τύχη!
 2/4/2024

Η Νιουκάστλ στην Πρέμιερ Λιγκ και η Γιουβέντους στο Κύπελλο Ιταλίας έχουν καλή τύχη για νίκες στο πρόγραμμα της Τρίτης…

Αρχή με Πρέμιερ Λιγκ και τα παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής εκεί όπου θα ρισκάρω στον άσσο της Νιουκάστλ επί της Έβερτον. Οι «ανθρακωρύχοι» θέλουν πάση θυσία νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη για έξοδο στην Ευρώπη και έχουν καλό ηθικό μετά τη νίκη τους με σκορ 4-3 επί της Γουέστ Χαμ το περασμένο Σάββατο, νίκη που επιτεύχθηκε με επική ανατροπή. Η Νιουκάστλ ήταν πίσω στο σκορ με 1-3 μέχρι τ0ο 77΄αλλά από εκεί μετά πέτυχε τρία γκολ και πήρε τη νίκη. Η Νιουκάστλ είναι δυνατή στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες ενώ στην αντίπερα όχθη η Έβερτον απογοητεύει και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η ομάδα του Λίβερπουλ δεν έχει σταυρώσει νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα από τις 23 Δεκεμβρίου και μετά και βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Συγκεκριμένα η Έβερτον έχει πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες και βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Υπέρ του άσσου και η παράδοση. Η Νιουκάστλ μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς με την Έβερτον από την σεζόν 2018-19 και μετά!

Συνέχεια με Κύπελλο Ιταλίας και την αναμέτρηση Γιουβέντους – Λάτσιο. Πρόκειται για το πρώτο ματς αφού στις 23 Απριλίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Η Γιουβέντους θέλει να κατακτήσει ένα τρόπαιο και το Κύπελλο είναι ο πρώτος της στόχος αφού στο πρωτάθλημα έχει τεθεί νοκ άουτ. Η «μεγάλη κυρία» είναι ισχυρή στο Τορίνο με 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα ενώ η Λάτσιο εκτός Ρώμης είναι του ύψους και του βάθους με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες. Φέτος στις 16/09/23 Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1. Πέρσι στις 2/02/23 Γιουβέντους – Λάτσιο 1-0 στο Κύπελλο! Η Γιουβέντους έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς με την Λάτσιο από την σεζόν 2019-20 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

799. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ 1 (1,97)
814. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΛΑΤΣΙΟ 1 (1,80)