logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 2/4/2024

Η ποδοσφαιρική πανδαισία καλά κρατεί. Μετά τους 640 αγώνες του τετραημέρου 29 Μαρτίου – 1 Απριλίου ο ΟΠΑΠ κυκλοφορεί νέο σούπερ κουπόνι για το τριήμερο 2-4 Απριλίου με 200 διαθέσιμα για στοίχημα παιχνίδια. Η 3η αγωνιστική των Ελληνικών πλέι οφ βρίσκεται στο προσκήνιο ενώ σε πρώτο πλάνο είναι επίσης η Πρέμιερ Λιγκ, η Ολλανδία και η Τουρκία αλλά και τα Κύπελλα Γαλλία, Γερμανίας, Πορτογαλίας, Ρουμανίας, Ουγγαρίας κλπ.

Πλούσια δράση και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τους αγώνες από το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κόπα Σουνταμερικάνα. Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ την Τετάρτη 3 Απριλίου το βράδυ (21:00) στην «Λεωφόρο» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ολυμπιακός – Άρης (19:00) και ΠΑΟΚ – Λαμία (19:00) τα άλλα δύο ματς. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της 2ης αγωνιστική και υπόθεση τίτλος φαίνεται ότι θα κριθεί μεταξύ τους. Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού σε ματς θρίλερ που κρίθηκε στις καθυστερήσεις ενώ ο ΠΑΟΚ άλωσε με σκορ 3-2 την Λεωφόρο.

Η ΑΕΚ με 65 βαθμούς οδηγεί την κούρσα και απειλείται μόνο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ακολουθεί σε απόσταση δύο βαθμών. Ο Παναθηναϊκός έμεινε στην 3η θέση, έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή και ο Ολυμπιακός είναι 4ος, οκτώ βαθμούς μακριά από το ρετιρέ! Σημειώστε ότι ο Παναθηναϊκός μετρά δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία μόλις ήττα στα πέντε τελευταία εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ από τις 27/02/22 και μετά. Η μοναδική νίκη της ΑΕΚ, φέτος στην κανονική περίοδο με σκορ 2-1 στις 25/09/2023!

Με τα παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, της Πρέμιερ Λιγκ και τα φώτα στρέφονται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου για την παραδοσιακή μάχη Τσέλσι – Μάν. Γιουνάϊτεντ. Οι δύο σπουδαίες ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 194 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτως έδρας και έχουν σημειώσει τα εξής αποτελέσματα: 54 νίκες η Τσέλσι, 60 ισοπαλίες και 80 νίκες η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Φέτος στις 6 Δεκεμβρίου 2023 Μάντσεστερ Γιουνάϊτεν – Τσέλσι 2-1 στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τρία τελευταία ματς των δύο ομάδων στο Λονδίνο έχουν λήξει ισόπαλα (0-0, 1-1 και 1-1). Η Μάντσεστερ παραμένει αήττητη στις επτά τελευταίες της επισκέψεις στο γήπεδο της Τσέλσι με απολογισμό τρεις νίκες (μία στο Λιγκ Καπ) και τέσσερις ισοπαλίες. Η τελευταία νίκη για την Τσέλσι στο πρωτάθλημα καταγράφηκε στις 5 Νοεμβρίου 2017 με σκορ 1-0! Από εκεί και πέρα η Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ έχουν εν τός έδρας αποστολές κόντρα σε Λούτον και Άστον Βίλλα αντίστοιχα ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για την Λίβερπουλ που υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ. ΝιουκάστΛ – Έβερτον, Νότιγχαμ – Φούλαμ, Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας, Μπέρνλι – Γουλβς, Γουέστ Χαμ – Τότεναμ και Μπρέντφορντ – Μπράϊτον, οι υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Μεγάλο ενδιαφέροξην παρουσιάζει και το κουπόνι στο μπάσκετ. Η Ευρωλίγκα βρίσκεται στο προσκήνιο με τους κρίσιμους αγώνες της προτελευταίας (33ης) αγωνιστικής. Ο Ολυμππιακός θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι την Πέμπτη (4 Απριλίου ) το βράδυ (20:00) ενώ μία ημέρα μετά,. Την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Μπάγερν στο Μόναχο στις 21:30 το βράδυ. Σπουδαίες μάχες και στο ΝΒΑ. Το Μιλγουόκι των αδερφών Αντετοκούνμπο έχει εκτός έδρας αποστολή στην Ουάσινγκτον ενώ μεγάλη μάχη αναμένεται στην Φιλαδέλφεια ανάμεσα στους 76ers και την Οκλαχόμα!