logo as
   [159] ΟΚΛΕΙ ΚΑΝΟΝΣ - ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΝΑΙΤΣ Final 3-1  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι στη Λεωφόρο, κόρνερ στο Φάληρο!
 3/4/2024

Η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα θα διεξαχθεί σήμερα. Δεσπόζει το ντέρμπι στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει λογικά εύκολο έργο κόντρα στη Λαμία. Η στοιχηματική ευκαιρία ωστόσο βρίσκεται στα κόρνερ του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος έχασε από την ΑΕΚ, έχει δύο ήττες στα πλέι άουτ, ουσιαστικά βγαίνει εκτός διεκδίκησης τίτλου και θα τρέξει να προλάβει ό,τι καλύτερο μπορεί. Σε πρώτη φάση ψάχνει την πρώτη του νίκη και να πάρει έξι πόντους αυτήν την εβδομάδα (ακολουθεί το ματς στην Λαμία). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο βαριές ήττες στο Καραϊσκάκη στα ισάριθμα τελευταία ματς με Παναθηναϊκό και Μακάμπι.

Ο Άρης έχει μπει πολύ καλά στα πλέι οφ, καθώς μετά τη νίκη στην Τούμπα κέρδισε και την Λαμία εντός έδρας και πάει στο Καραϊσκάκη με στόχο το κάτι παραπάνω, αφού αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο, τότε θα μπει στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης, που μέχρι τώρα έμοιαζε με ανέφικτο στόχο. Μακριά από το γήπεδο του προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Από πρόβλημα προέρχεται ο στόπερ Βέλεθ, ενώ επιστρέφει ο φορ Ζαμόρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός-Άρης Ο Ολυμπιακός πάνωα από 5,5 κόρνερ

ΠΑΟΚ- ΛΑΜΙΑ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τη μεγάλη νίκη στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού, συνεχίζει να είναι δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου και έδειξε και χαρακτήρα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Τώρα έχει την ευκαιρία για ένα ακόμη τρίποντο παίζοντας με την Λαμία και ο Λουτσέσκου μπορεί να κάνει και ροτέισον, περιμένοντας και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Η Λαμία έχασε και στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, αυτήν τη φορά από τον Άρη και συνέχισε το αρνητικό σερί με πέντε συνεχόμενες ήττες και παθητικό 15 γκολ σ’ αυτό το διάστημα. Το έργο της ήταν ούτως ή άλλως δύσκολο, ωστόσο μέχρι στιγμής δε δείχνει να είναι ανταγωνιστική σ’ αυτά τα παιχνίδια και την περιμένει νέα πολύ δύσκολο ματς, πάλι στην Θεσσαλονίκη, αυτήν τη φορά με τον ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ-Λαμία 1/1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον ΠΑΟΚ, είναι στο -6 από την κορυφή και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, καθώς αν χάσει και πάλι, θα ξεφύγει κι άλλο η ΑΕΚ και ουσιαστικά θα βγει εκτός διεκδίκησης τίτλου. Το ντέρμπι με την «Ένωση» ισοδυναμεί με τελικό για τους «πράσινους», που έχουν μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στην Λεωφόρο στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ κέρδισε στο ντέρμπι τον Ολυμπιακό, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον γκολκίπερ Αθανασιάδη, έκανε το «δύο στα δύο» στα πλέι οφ, συνεχίζει να είναι πρώτη και με νίκη στην Λεωφόρο βγάζει ουσιαστικά εκτός τίτλου και τον Παναθηναϊκό. Μακριά από την Νέα Φιλαδέλφεια έχει δύο ισοπαλίες στα τελευταία ντέρμπι, με Άρη και ΠΑΟΚ, ενώ συνολικά έχει μόλις μία ήττα, τον περασμένο Οκτώβριο από τον ΟΦΗ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Γκολ-γκολ





Βαθμολογία 2024-25