logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Επικίνδυνες εξορμήσεις!
 6/4/2024

Αρκετά σημαντικές αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την Πρέμιερ Λιγκ, με την Αρσεναλ να αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Μπράιτον εκτός, με στόχο το κυνήγι του τίτλου. Δύσκολη εξόρμηση και για την Νιουκάστλ στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά, Φούλαμ.

ΦΟΥΛΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Η Φούλαμ, δεν πάλεψε στην έδρα της Νότιγχαμ και έχασε μετά από δύο αγωνιστικές, οπότε μένει οριστικά εκτός της μάχης Ευρώπης, ενώ θέλει τέσσερις πόντους για να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, μεταμορφώνεται στην έδρα της, όπου έχει πάρει εννέα από τις φετινές 11 νίκες της, αν και δεν έχει κερδίσει εκεί τη Νιούκαστλ, από το 2016. Σε τρομερή φόρμα ο Μουνίζ, έχει σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία ματς στο γήπεδό της. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών.

Η Νιούκαστλ προηγήθηκε με Έβερτον, αλλά με πολλές απουσίες, έμεινε από ανάσες στο τέλος και έχασε έδαφος στη μάχη της Ευρώπης. Η ομάδα του Έντι Χάου, πλήρωσε γκολ – γκολ σε 11 από τις τελευταίες 12 αγωνιστικές. Ο Ίσακ σκοράρει τέσσερις σερί αγωνιστικές. Εκτός ο γκολκίπερ Πόουπ, οι μπακ Λάσελς, Μπότμαν, οι μέσοι Μπαρνς, Μάιλι, Τονάλι, ο εξτρέμ Ζοέλιντον και ο Γουίλσον (3ος σκόρερ), αμφίβολοι οι μπακ Χολ, Τρίπιερ, Λιβραμέντο και ο μεσοεπιθετικός Αλμιρόν. Επιστρέφει από τιμωρία ο πολύτιμος εξτρέμ Γκόρντον.

Εκτίμηση: 2

ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ
Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, συνολικά εννέα. Στην έδρα της είναι πολύ πιο αποτελεσματική, καθώς πήρε εκεί τις επτά από τις 11 φετινές νίκες της, ενώ είναι αήττητη εκεί σε 12 συνεχόμενα ματς, αλλά με 6 Χ (πέντε γκολ – γκολ). Εκτός οι μέσοι Γκίλμουρ, Χίνσελγουντ, Μίλνερ, Μαρτς και ο πολύτιμος εξτρέμ Μιτόμα.

Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα, επικράτησε της Λούτον την Τετάρτη, υπερασπιζόμενη αήττητο εννέα αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, καθώς συνεχίζει να δίνει την μάχη για τον τίτλο, ενώ έρχονται και υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Μακριά από την έδρα της, έχει υποστεί τις τρεις από τις φετινές τέσσερις ήττες της, αλλά έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά. Μόνο σε τρία ταξίδια φέτος δεν έχει σκοράρει, απέναντι σε Νιούκαστλ, Βίλα και Σίτι. Ακολουθεί η Μπάγερν εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός Τίμπερ (μπακ).

Εκτίμηση: 2+Over





Βαθμολογία 2023-24