logo as
   [678] ΝΤΙΝΚΕΡΚ - ΟΣΕΡ Final 1-3  [679] ΤΖΕΝΟΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ Final 3-0  
 
 
 
 
 
 
 

Τέσσερις υποψήφιοι για τον τίτλο!
 8/4/2024

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ έδωσαν νέα ενδιαφέρον στην μάχη για τομ τίτλο, τον οποίο θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους 4 ομάδες, ο ΠΑΟΚ (67), η ΑΕΚ (66), ο Παναθηναϊκός (65) και ο Ολυμπιακός (63).

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα δώσουν μάχη μέχρι εσχάτων για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των playoffs, φέρνει τις τέσσερις πρώτες ομάδες σε απόσταση 4 βαθμών και το θρίλερ καλά κρατεί!

Μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει από το 2-0 και να ισοφαρίσει σε 2-2 την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Με τη σειρά του ο Παναθηναϊκός, πλησίασε στους δύο βαθμούς τον «Δικέφαλο του Βορρά» και στον έναν την Ένωση, μετά τη σπουδαία νίκη (0-2) που πέτυχε επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός είχε πραγματοποιήσει άνετο πέρασμα από τη Λαμία (1-5) και βρίσκεται στο -4 από τον πρώτο ΠΑΟΚ και στο -3 από την ΑΕΚ.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League:

Λαμία - Ολυμπιακός 1-5
Ο Γιόβετιτς έβαλε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού (22’), κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 2-0 και είχε το γύρισμα στο τρίτο. Ο Ελ Κααμπί έβαλε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών από την άσπρη βούλα και είχε συμμετοχή στο τρίτο, το οποίο όμως χρεώθηκε τελικά ως αυτογκόλ του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Το 4-0 έγινε στο 81’ με αυτογκόλ του Κορνέζου και το 5-0 στο 85’ με τον Ελ Αραμπί, πριν διαμορφώσει το τελικό 5-1 ο Λέικ στο 88’.

Άρης - Παναθηναϊκός 0-2
Ο Άντραζ Σπόραρ με υπέροχο γκολ στο 62’ ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να σφραγίζουν το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις, χάρη στο αυτογκόλ του Μπράμπετς.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2
Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Γκατσίνοβιτς (30΄) και Άμραμπατ (49΄) αλλά ο ΠΑΟΚ είχε τις απαντήσεις με Μπάμπα (62΄) και Οζντόεφ (89΄) για το 2-2 και διατηρήθηκε στην κορυφή σπάζοντας παράλληλα και την «κακή παράδοση" στην "Αγιά Σοφιά".





Βαθμολογία 2023-24