logo as
   [662] ΣΧΡΟΜΠΡΙ ΓΚΛΟΓΚΟΒ - ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ Final 0-2  [672] ΜΠΕΡΟΕ - ΕΤΑΡ 1924 ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ 1-0  [666] ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΣΙΡΙΟΥΣ Half 1-0  [670] ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ Half 1-0  [667] ΜΙΑΛΜΠΙ - ΚΑΛΜΑΡ Half 2-2  [663] ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ Half 3-0  [665] ΠΟΥΣΖΚΑ ΝΙΕΠΟΛΟΜΙΣΕ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ Half 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Με γκολ στο “Γ. Καραϊσκάκης”
 11/4/2024

Στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Φενερμπαχτσέ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν την νίκη για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης, αν και η Φενέρ έχει αποδείξει φέτος ότι είναι ικανή να σκοράρει σε οποιαδήποτε έδρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Φανταστική πρόκριση απέναντι στην Μακαμπί με εκτός έδρας θρίαμβο. Έμπειρος προπονητής ο Μεντιλίμπαρ, θυμίζουμε κάτοχος του Europa League πέρσι με την Σεβίλλη και σίγουρα ήδη φαίνεται η δουλειά και οι αλλαγές του στους ερυθρόλευκους. Έρχεται από ματς πρωταθλήματος με την Λαμία την οποία νίκησε άνετα 5-1. Πλησίασε αρκετά την κορυφή. Στην Ευρώπη τέσσερα από τα έξι ματς εντός έχουν λήξει με Goal/Goal και Over 2,5.

Τεράστια απώλεια για αυτό το κρίσιμο ματς ο τιμωρημένος Ποντένσε (37 ματς/13 γκολ/8 ασίστ). Μετά από προβλήματα επιστρέφουν οι Ορτέγκα, Όρτα και Αλεξανδρόπουλος.

Η Φενέρμπαχτσε του Καρτάλ απέκλεισε εύκολα την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Δεν είχε ματς πρωταθλήματος αλλά τον αγώνα παρωδία με την Γαλατάσαραϊ για το Σούπερ Καπ παίζοντας με την Κ19 την οποία απέσυρε μόλις δέχτηκε γκολ στο πρώτο λεπτό ως διαμαρτυρία προς την ομοσπονδία για τα γεγονότα στο πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη φέτος τα παιχνίδια της έχουν αρκετά γκολ με έντεκα Over 2,5 σε δεκατέσσερις αγώνες.

Επιστρέφει ο έμπειρος μέσος Κρούνιτς. Σίγουρα εκτός ο μέσος Γιουκσέκ (42 ματς/1 γκολ/5 ασίστ) και ο επιθετικός Κινγκ (23 ματς/4 γκολ/4 ασίστ).Αμφίβολοι Φρεντ, Γιουντέρ, Μπατσουάγι.

Εκτίμηση: Goal