logo as
   [681] ΝΙΜ - ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ 1-0  [673] ΧΑΠΟΕΛ ΧΑΙΦΑ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ 0-2  [674] ΡΑΠΙΝΤ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ - ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΙΟΒΑ 1-1  [672] ΜΠΕΡΟΕ - ΕΤΑΡ 1924 ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ Final 3-0  [678] ΝΤΙΝΚΕΡΚ - ΟΣΕΡ 1-0  [666] ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΣΙΡΙΟΥΣ Final 2-0  [679] ΤΖΕΝΟΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 12/4/2024

Γεμίζει το κουπόνι εβδομάδα με την εβδομάδα καθώς μετά την είσοδο των πρωταθλημάτων από την Σκανδιναβία, έχουμε και την έναρξη στην Βραζιλία. Ένα κουπόνι που αριθμεί πάνω από 630 αγώνες, με όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να έχουν μπει σε κρίσιμη καμπή.

Στην Σούπερ Λιγκ Ελλάδας, δεν διεξάγεται το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός λόγω των υποχρεώσεων των δυο ομάδων στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, ενώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ουσιαστικά τον πρώτο λόγο υποδεχόμενοι τους Αρη και Λαμία αντίστοιχα. Η μάχη συνεχίζεται και στα πλέι-αουτ με το παιχνίδι Κηφισιά-Παναιτωλικός να είναι πολύ κρίσιμη αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Ένα από τα τελευταία χαρτιά παίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης ενώ οι άλλες δυο αναμετρήσεις είναι: Βόλος-Ατρόμητος και Πανσερραϊκός-ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, μάχη στην Πρέμιερ για τον τίτλο με Αρσεναλ, Μαν Σίτι και Λίβερπουλ να έχουν εντός έδρας αποστολές, ενώ στο καμπιονάτο το μεγάλο ματς είναι ανάμεσα σε Τορίνο και Γιουβέντους, καθώς πρόκειται για τοπικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες. Στην Μπουντεσλίγκα παλεύουν αρκετές ομάδες για μια θέση στην 4αδα και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Γενικά τα περισσότερα πρωταθλήματα είναι σε κρίσιμη καμπή και με μελέτη μπορούν να προκύψουν αρκετά σημεία για ποντάρισμα.

Για την πορτοκαλί θεά υπάρχουν έξι σελίδες στην αγαπημένη σας εφημερίδα, με την Ευρωλίγκα να βρίσκεται στην τελευταία αγωνιστική και το Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ να κρίνει τα ζευγάρια των πλέι-οφ ενώ παράλληλα τα πρωταθλήματα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Στην Μπάσκετ Λιγκ, την Δευτέρα είναι το ντέρμπι “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό ενώ το επερχόμενο τριήμερο ολοκληρώνεται και το ΝΒΑ, για να περάσουν οι ομάδες στα... σοβαρά, δηλαδή τις μάχες των πλέι-οφ.