logo as
   [686] ΜΙΡΑΣΟΛ - ΣΕΑΡΑ Half 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Προβάδισμα ο Ολυμπιακός
 12/4/2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Φενερμπαχτσέ, σε μια αναμέτρηση που ουσιαστικά θα καθορίσει άλλα δυο ζευγάρια για τα πλέι-οφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Σε τρομερή φόρμα (21-12) ο περσινός φιναλίστ Ολυμπιακός και με στόχο ακόμα και την τετράδα αλλά δεν εξαρτάται από αυτόν μόνο (χάνει στις ισοβαθμίες με Μονακό-Μπάρτσα). Αν και προβλημάτιζε με την εικόνα του(στο σκορ) ,βρήκε τον δρόμο του με τις προσθέσεις παικτών μεσούσης της σεζόν.Τρομερό σύνολο με την κορυφαία άμυνα της Ευρώπης (73π) και στόχο το Φάιναλ Φορ.

Εχει το σοκ με την Μπασκόνια και την Βαλένθια μέσα. Αγαπά τα θρίλερ. Με 7 σερί νίκες εντός και 9 στα 10 τελευταία. Μέτρια εμφάνιση και αγχωτικα΄εκτός 86-89 τον αδιάφορο Αστέρα. Λογικά με νίκη 5ος,με ήττα 6ος. Δεν θα διαλέξει αντίπαλο έχει ξεκαθαρίσει

Τέλος η τετράδα πλέον (20-13) για την Φενέρ με τον Σάρας στο πάγκο μετά την ξαφνική απόλυση Ιτούδη στην 13η αγ. Αλλά δεν έχουν αλλάξει και πολλά! Η Φενέρ των Καλάθη,Ντόρσεϊ,Παπαγιάννη(!) είναι πάντα μια ακριβή ομάδα που έχει στόχο το Φάιναλ Φορ! Έμπειρη και με κόσμο και πάντα στα φαβορί για Φ4. Καλή φροντ λάιν γεμάτη ,αθλητική και με πολλούς ρολίστες.

Πάντως δεν έχει διάρκεια. Παίζει και καλή άμυνα πολλές φορές. Τρομερή έδρα (15-2!)παρά την ήττα από τον Αστέρα μέσα και τώρα 80-82 δίκαια με Εφές..Εχει φάει 25π στο Κάουνας! Με νίκη στο ΣΕΦ 5η,με ήττα 6η

Εκτίμηση: 1