logo as
   [684] ΕΣΤΡΕΛΑ - ΦΑΡΕΝΣΕ 0-3  [680] ΠΡΕΣΤΟΝ - ΛΕΣΤΕΡ Final 0-3  [683] ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 3-2  [681] ΝΙΜ - ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ Final 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Κρίσιμη μάχη στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»
 13/4/2024

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η σημαντικότερη σημερινή αναμέτρηση διεξάγεται στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με την Νιουκάστλ να υποδέχεται την Τότεναμ. Και οι δυο ομάδες ψάχνουν βαθμούς για την επίτευξη των στόχων τους, διεκδικώντας ευρωπαϊκά εισιτήρια.

NIOYKAΣΤΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Η Νιούκαστλ επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε στο κόλπο για την έκτη θέση, με αήττητο τριών αγωνιστικών και δύο ήττες σε δέκα ματς. Η ομάδα του Έντι Χάου, έχει χάσει δύο από τα τελευταία 14 στο γήπεδό της, ενώ ο Ίσακ σκόραρε στα πέντε τελευταία εντός στα οποία αγωνίστηκε. Εκτός ο γκολκίπερ Πόουπ, οι μπακ Λάσελς, Μπότμαν, Τρίπιερ, Λιβραμέντο οι μέσοι Μάιλι, Τονάλι, οι εξτρέμ Ζοέλιντον, Αλμιρόν και ο Γουίλσον (3ος σκόρερ), αμφίβολος ο μπακ Τάργκετ και ο μέσος Γουίλοκ.

Η Τότεναμ, κέρδισε έστω και δύσκολα τη Νότιγχαμ και είναι τρεις αγώνες αήττητη, μπαίνοντας στην τετράδα, με μόνο δύο ήττες σε 12 παιχνίδια. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, σκοράρει σε όλα πλην ενός εκτός έδρας, αλλά έχει κάνει πολλές γκέλες, με τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία οκτώ. Ο Τζόνσον, σκοράρει στα δύο τελευταία ταξίδια που η ομάδα του σκόραρε. Δεν έχει λευκή ισοπαλία 74 σερί ματς Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός Φόρστερ (αναπλ., τερμ), Σέσενιον (μπακ) και Σόλομον (επιθετικός), αμφίβολος ο επιθετικός Ρισάρλισον.

Εκτίμηση: Goal+Over





Βαθμολογία 2023-24