logo as
   [686] ΜΙΡΑΣΟΛ - ΣΕΑΡΑ Half 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Κερδίζουν από…ημίχρονο!
 13/4/2024

Για την Πριμέρα Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε Μαγιόρκα και Κάντιθ αντίστοιχα.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η Μαγιόρκα το περασμένο Σάββατο έδωσε τον τελικό του κυπέλλου όπου έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι και καλείται να μαζέψει τα... κομμάτια της. Γυρίζει στο πρωτάθλημα όπου στα 4 τελευταία της έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία με τους βαθμούς να ήταν σημαντικοί για την μάχη της παραμονής. Παίζει εξαιρετικά στην άμυνα η ομάδα του Αγκίρε κι εκεί θα το πάει με την Ρεάλ. Αμφίβολος ο μέσος Βαλιέντ και ο μέσος Μασκαρέλ.

Η Ρεάλ μεσοβδόμαδα έφερε το εντός 3-3 στην ματσάρα με την Μάντσεστερ Σίτι και ακολουθεί άμεσα η ρεβάνς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά έχει και το σούπερ ντέρμπι πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Αντσελότι έχει μόλις 2 ήττες στα 43 επίσημα ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στη La Liga. Παραμένουν εκτός οι Κουρτουά (τερματοφύλακας), Αλάμπα (αμυντικός). Πιθανές οι αλλαγές στην ενδεκάδα.

Εκτίμηση: 2/2

ΚΑΝΤΙΘ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Κάντιθ πήγε σε έναν... τελικό απέναντι στη Γρανάδα αναφορικά με τη μάχη της σωτηρίας και το ότι πήρε τη νίκη ήταν άκρως σημαντικό. Για την ομάδα του Πελεγκρίνο ήταν η 2η νίκη στα 3 τελευταία της ενώ προηγήθηκαν δύο σερί ισοπαλίες. Με νίκες έβγαλε τα δύο τελευταία εντός χωρίς να δεχθεί γκολ και τα δίνει όλα για την παραμονή. Τραυματίες οι Σαν Εμετέριο (μέσος), Κουαμέ (μέσος), Λ. Ερνάντεθ (αμυντικός).

Σε τρομερή κατάσταση η Μπαρτσελόνα, μεσοβδόμαδα νίκησε 3-2 εκτος την Παρί σε ματσάρα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ακολουθεί άμεσα η ρεβάνς. Μετά έχει και το σούπερ ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ρεάλ. Η ομάδα του Τσάβι είναι αήττητη στα 12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 8 νίκες και πέρασε στην 2η θέση. Τιμωρημένος ο κόουτς Τσάβι και οι Λεβαντόφσκι, Μαρτίνεθ (αμυντικός), Κανσέλο (αμυντικός). Τραυματίες οι σημαντικοί Γκάβι (χαφ), Μπαλντέ (αμυντικός). Αμφίβολοι οι καλοί μέσοι Ντε Γιονγκ, Πεδρί.

Εκτίμηση: 2/2





Βαθμολογία 2023-24