logo as
   [671] ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΒΑΣΤΕΡΑΣ 2-1  [673] ΧΑΠΟΕΛ ΧΑΙΦΑ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ Half 0-0  [670] ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 2-0  [668] ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 0-2  [674] ΡΑΠΙΝΤ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ - ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΙΟΒΑ Half 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Τα βλέμματα στο «Έμιρατς»
 14/4/2024

Για την 32η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, η Αρσεναλ φιλοξενεί την Αστον Βίλα σε μια αναμέτρηση με έντονο ενδιαφέρον καθώς οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν περιθώρια για απώλειες στο κυνήγι του τίτλου ενώ οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για μια θέση στην 4αδα και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα, προέρχεται από δύο σερί νίκες, τρεις ανέπαφες εστίες και 11 αγωνιστικές χωρίς ήττα, ανεβαίνοντας στην κορυφή, με τον τίτλο πλέον να εξαρτάται από αυτή σε μεγάλο βαθμό, έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα, ενώ δεν έχει μείνει πίσω λεπτό στο σκορ το 2024. Μεσοβδόμαδα, έμεινε στο 2-2 με Μπάγερν εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ και πάει Μόναχο μετά τη Βίλα. Εντός, έχει κερδίσει σε 10 από τα τελευταία 11 παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ . Εκτός Τίμπερ (μπακ).

Η Βίλα προέρχεται από δύο σερί ματς χωρίς νίκη, με επτά γκολ παθητικό σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι υποδεχόταν τη Λιλ το βράδυ της Πέμπτης, ενώ μετά την Άρσεναλ πηγαίνει Γαλλία. Είναι η μόνη ομάδα Top – 5 φέτος που έχει κερδίσει την Άρσεναλ, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι αήττητη σε 9 σερί επισκέψεις στο Λονδίνο. Εκτός οι μπακ Μινγκς, Κας και οι μέσοι Ράμσι, Καμαρά, Μπουενδία, Λουίζ (παίκτης – κλειδί), αμφίβολος ο μπακ Λανγκλέ.

Εκτίμηση: 1+Over





Βαθμολογία 2023-24