logo as
   [672] ΜΠΕΡΟΕ - ΕΤΑΡ 1924 ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ 3-0  [678] ΝΤΙΝΚΕΡΚ - ΟΣΕΡ 1-0  [666] ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΣΙΡΙΟΥΣ Final 2-0  [679] ΤΖΕΝΟΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ 1-0  [663] ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ Final 3-0  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ στην Βαρκελώνη!
 16/4/2024

Στο “Καμπ Νου” η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σ.Ζ., με τους “μπλαουγκράνα” να θέλουν να υπερασπιστούν το 3-2 με το οποίο επικράτησαν στην Γαλλία.

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν
Ο νικητής με Ατλέτικο ή Ντόρτμουντ. Η Μπαρτσελόνα ενεπλάκη σε συγκλονιστικό ματς στην έδρα της Παρί και χαμογέλασε στο φινάλε, επικράτησε με ανατροπή στην ανατροπή. Δεύτερη διαδοχική τριάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ για την ομάδα του Τσάβι, η οποία πλέον είναι το φαβορί για τα ημιτελικά και δικαιούται να... ονειρεύεται. Για την Α' Ισπανίας επικράτησε 1-0 της Κάντιθ εκτός έδρας, έπαιξε με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Μετράει 37 προκρίσεις σε 39 περιπτώσεις κατά τις οποίες νίκησε εκτός έδρας το 1ο ματς.

Τιμωρημένος ο Κρίστενσεν (α. 7/1, 23/0), τραυματίας ο Μπαλντέ (α. 6/0, 18/0). Σε σύγκριση με τα προβλήματα που την έχουν ταλαιπωρήσει φέτος, η κατάσταση είναι εξαιρετική.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε την ανατροπή σε ένα τρίλεπτο, ωστόσο ανασταλτικά είχε ανεπίτρεπτη παρουσία και καλείται να κάνει την υπέρβαση για να προκριθεί. Το θετικό είναι ότι δεν είχε την παραμικρή παρενόχληση εν όψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νόου». Αφενός αναβλήθηκε το εκτός έδρας ματς με τη Λοριάν για την Α' Γαλλίας (θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου), αφετέρου απολαμβάνει διψήφια διαφορά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, ο τίτλος βρίσκεται στο τσεπάκι. Σε εννέα περιπτώσεις ήττας στο πρώτο ματς εντός, υπέστη επτά αποκλεισμούς.

Εκτός δράσης ο Μουκιέλε (α. 3/0, 12/0), αυτή είναι και η μοναδική απουσία για τον τεχνικό Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έγινε αποδέκτης έντονης κριτικής μετά την ήττα προ εβδομάδος.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ
Παρί – Μπαρτσελόνα 2-3
Οι Ντεμπελέ (48') και Βιτίνια (51') σκόραραν για την Παρί, οι Ραφίνια (37', 62') και Κρίστενσεν (77') για την Μπαρτσελόνα.

Εκτίμηση: Goal