logo as
   [688] ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ 0-1  [690] ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ Half 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Σ,Διακουμόπουλος: Ναγκασάκι για πρόκριση
 17/4/2024

Β-ΒΑΡΕΝ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ ΤΖΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Σε νοκ άουτ αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας η Ναγκασάκι υποδέχεται την Ιβάτα. Η Ναγκασάκι είναι μια παραδοσιακή δύναμη στο ποδόσφαιρο της Ιαπωνίας που τα τελευταία χρόνια ταλανίζεται στην δεύτερη κατηγορία. Φέτος ενισχύθηκε και δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει την υπέρβαση και επιστροφή στα μεγάλα, σαλόνια. Παράλληλα θέλει την διάκριση στους υπόλοιπους θεσμούς όπως είναι το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ.
Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση πραγματοποιεί σούπερ εμφανίσεις την δεύτερη κατηγορία ό0που πρωταγωνιστεί και μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες. Σε αυτά τα τρία ματς μάλιστα πέτυχε συνολικά 12 γκολ ! Η τριάδα των Βραζιλιάνων, Ματέους, Αλφόνσο και Εντιγκάρ ισχυροποιούν την γραμμή κρούσης.

Η Γιούμπιλο Ιβάτα είναι μια μικρομεσαία ομάδα στην Ιαπωνία που θέλει απλά την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Οι υπόλοιποι θεσμοί την ενδιαφέρουν, ακόμα και το Λιγκ Καπ όπου παρατάσσεται με φουλ βασικό σχήμα. Ο Βραζιλιάνος Πεϊσότο είναι ο ηγέτης της επίθεσης, αλλά στηρίζεται κυρίως σε γηγενείς παίκτες.
Προσπαθεί να ανέβει βαθμολογικά στην κατάταξη της πρώτης κατηγορίας με την αξιόπιστη αμυντική λειτουργία που επιδεικνύει εσχάτως. No Goal τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, τα τρία εξ’ αυτών και Under 2,5 γκολ. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ναγκασάκι-Γιούμπίλο Ιβάτα 1 (2.25)