logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πληρώνει η ισοπαλία!
 17/4/2024

ACL ΟΥΛΣΑΝ ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Πρώτος από τους δύο αγώνες των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Πως προκρίθηκε. Η Ουλσάν έρχεται από εμφύλιο της Νότιας Κορέας όπου επικράτησε της αιώνιας αντιπάλους Γεονμπούκ και πλέον με την ψυχολογία στα ύψη θέλει να κάνει και το τελευταίο βήμα για να φθάσει στον τελικό. Ομάδα υψηλού μπάτζετ, εξαρχής στόχευε στη φετινή κούπα.
Δεν ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας αλλά εσχάτως βρήκε την φόρμα της και πατάει γκάζι επανερχόμενη στη διεκδίκηση του τίτλου. Δύο μαζεμένες νίκες με συνολικά τέρματα 7-0 και με πλήρη αποστολή περιμένει την Γιοκοχάμα.
Η Γιοκοχάμα Μαρίνος είναι μια μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα σε υψηλό επίπεδο και στην Ιαπωνία και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το έδειξε και στην προηγούμενη φάση με την Κινεζική Σαντόνγκ, θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο κόντρα στην Ουλσάν σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της ανατολικής Ασίας.
Στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας κράτησε δυνάμεις στο τελευταίο ματς με την Σονάν, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, καθώς θέλησε να ξεκουράσει βασικούς παίκτες για την αποστολή στην Κορέα. Ομάδα που βάζει και δέχεται εύκολα τέρματα. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ισάξιες ομάδες, πληρώνει εξαιρετικά η ισοπαλία !
ΠΡΟΤΑΣΗ

Ουλσάν-Γιοκοχάμα Χ (3.35)