logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα ανοιχτά!
 17/4/2024

Στο “Αλιάνζ Αρίνα” η Μπάγερν φιλοξενεί την Αρσεναλ με την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι ανοιχτή μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο.

Μπάγερν – Αρσεναλ
Ο νικητής με Ρεάλ Μαδρίτης ή Μάντσεστερ Σίτι. Η Μπάγερν θεωρήθηκε αουτσάιντερ στην έδρα της Αρσεναλ και παρά το νωθρό ξεκίνημα, έκανε την ανατροπή και παρά το τελικό 2-2, εκείνη είναι που έφτασε πιο κοντά στη νίκη. Αύξησε τις πιθανότητες πρόκρισης η ομάδα του Τόμας Τούχελ, η οποία έχει μοναδική προοπτική κατάκτησης τροπαίου το Τσάμπιονς Λιγκ. Για την Α' Γερμανίας επικράτησε 2-0 της Κολωνίας εντός, μάχεται για τη 2η θέση. Στο 27-19-16 ο απολογισμός της με αγγλικές ομάδες, έχει 17-7-4 εντός με τις συγκεκριμένες.

Τιμωρημένος είναι ο Ντέιβις (α. 8/0, 24/1), εκτός δράσης οι Γκνάμπρι (ε. 5/2, 9/3), Κομάν (ε. 7/2, 17/3), όλα καλά με τον Σανέ (ε. 9/1, 26/8), ο οποίος αναμένεται μάλιστα στο αρχικό σχήμα.

Η Αρσεναλ μπήκε δυνατά με την Μπάγερν, αλλά... ξεθύμανε νωρίς και στο φινάλε πάλι καλά που δεν έχασε. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο η απουσία ετών από τη διοργάνωση κοστίζει στους τομείς της εμπειρίας και των παραστάσεων. Ουδείς χάνει την πίστη του αναφορικά με την πρόκριση, ωστόσο χρειάζεται καλύτερη άμυνα. Για την Πρέμιερ Αγγλίας υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα (0-2) από την Αστον Βίλα, περιορίζονται οι πιθανότητες για τον τίτλο. Στο 18-7-16 με γερμανικές ομάδες, στο 6-5-9 ο απολογισμός της μ' αυτές στα εκτός έδρας.

Σύμμαχος των «κανονιέρηδων» στην προσπάθεια να αλώσουν το Μόναχο ώστε να περάσουν στα ημιτελικά είναι το ότι ο τεχνικός Μίκελ Αρτέτα υπολογίζει στο σύνολο του ρόστερ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ
Αρσεναλ – Μπάγερν 2-2
Οι Σάκα (12') και Τροσάρ (76') βρήκαν δίχτυα για την Αρσεναλ, οι Γκνάμπρι (18') και Κέιν (32΄πέναλτι) για την Μπάγερν.

Εκτίμηση: 1