logo as
   [142] ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Final 1-0  [136] ΟΥΝΙΚΛΙΝΙΚ - ΜΠΡΑΚΝΕΛ ΤΑΟΥΝ Final 1-1  [134] ΚΑΤΑΜ ΤΑΟΥΝ - ΧΟΡΣΑΜ Final 0-0  [133] ΕΝΦΙΛΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΓΟΥΙΝΓΚΕΙΤ Final 1-0  [141] ΜΠΡΟΥΣΚΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ Final 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα για την πρόκριση!
 18/4/2024

Στην Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φενερμπαχτσέ με στόχο να διασφαλίσει το 3-2 με το οποίο κέρδισε στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Παιχνίδι που πάντως αναμένεται να έχει αρκετά γκολ όπως και στο πρώτο ματς.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κάκιστη εικόνα για μια ώρα στον Πειραιά. Η ομάδα του Ισμαΐλ Κάρταλ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν αμυντικά. Ακολούθησε παιχνίδι πρωταθλήματος εκτός έδρας, με την Καραγκιουμρούκ στο οποίο νίκησε με ανατροπή 2-1. Συνεχίζει μάχη με την Γαλατά για τον τίτλο. Τα επτά από τα τελευταία εννέα Ευρωπαϊκά παιχνίδια έληξαν στο Over 2,5.

Νέα σημαντική απώλεια ο μπακ Όουστερβολντε (41 ματς/2 γκολ). Εκτός μόνιμα οι Τζίκου (30 ματς/2 γκολ/2 ασίστ), Χακάν (23 ματς/3 γκολ/6 ασίστ), Γιουντέρ (29 ματς/9 γκολ/3 ασίστ) και Κινγκ (23 ματς/4 γκολ/4 ασίστ).

Προβάδισμα δίκαιο για τον Ολυμπιακό ο οποίος έτρεξε πολύ και πλήρωσε λίγο την μίνι οπισθοχώρηση μετά το 60ο λεπτο. Ατομικά λάθη έβαλαν στο ματς και την πρόκριση αλλά η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έδειξε ότι μπορεί σκοράρει εύκολα απέναντι στην Φενέρ. Το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ έχει αναβληθεί εδώ και καιρό οπότε θα πάει ξεκούραστος στην Τουρκία. Τρία σερί Goal/Goal και Over 2,5 στην Ευρώπη.

Φυσικά εξαιρετικά σημαντική η επιστοφή του Ποντένσε από τιμωρία μέσο-επιθετικά. Απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο κεντρικός αμυντικός Ρέτσος (38 ματς/1 γκολ/1 ασίστ). Κανένα σημαντικό πρόβλημα.

ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 3-2
Δίκαιη επικράτηση του Ολυμπιακού. Τα γκολ οι Φορτούνης (8’), Γιόβετιτς (32’), Τσικίνιο (57’). Μείωσαν οι Τάντιντς (68’), Καχβετσί (74’).

Εκτίμηση: Over