logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 19/4/2024

Το κουπόνι βρίσκεται πια στα.. καλύτερα του, δεν είναι μόνο τα 629 παιχνίδια που περιλαμβάνει για το τετραήμερο 19-22 Απριλίου αλλά κυρίως το ότι ουκ ολίγα εξ αυτών είναι κυριολεκτικά «καυτά»! Με την «μητέρα των μαχών» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να ξεχωρίζει βεβαίως, παρόλο που η τιτανομαχία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» δεν θα διαφοροποιήσει σημαντικά την έκβαση στη μάχη για τον τίτλο καθώς η Ρεάλ τον έχει σχεδόν «καπαρώσει».

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν φυσικά τα ελληνικά πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League. Μεγάλο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού διεξάγεται στην Τούμπα, με τους Θεσσαλονικείς να αναζητούν τη νίκη που μπορεί να τους επαναφέρει ακόμη και στην κορυφή και τους «ερυθρόλευκους» να έχουν απόλυτη ανάγκη τους τρεις βαθμούς που θα τους διατηρήσουν ζωντανούς στο κυνήγι του τίτλου. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ δοκιμάζεται στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Αρη, που έχοντας υποστεί τέσσερις ήττες στα ισάριθμα ματς των πλέι οφ δεν έχει πλέον βαθμολογικό κίνητρο. Οσο για τον Παναθηναϊκό, δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες στην έδρα της Λαμίας.

Στα πλέι άουτ, η Κηφισιά παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή και είναι υποχρεωμένη να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα του «άνετου» Ατρόμητου ενώ εξίσου μεγάλη ανάγκη για βαθμούς έχει ο Παναιτωλικός, που κινδυνεύοντας πλέον πολύ σοβαρά πρέπει να καταφέρει.. κάτι στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα. Ενώ οι αναμετρήσεις ΟΦΗ - Βόλος κα Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάζουν κάπως μικρότερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, χωρίς αυτό επ’ ουδενί να σημαίνει ότι είναι και αδιάφορα άλλωστε οι Ηπειρώτες αν χάσουν πάλι.. χάνονται.

Μεγάλο ματς και στο Μιλάνο με αντιπάλους τις μισητές συμπολίτισσες Μίλαν και Ιντερ, όμως και σε αυτή την περίπτωση η Ιντερ ακόμη κι αν ηττηθεί δεν.. δύναται να χάσει το φετινό πρωτάθλημα. Εξαιρετικό ενδιαφέρουν παρουσιάζει και η δράση στο νησί, με την διεξαγωγή των δύο νοκ άουτ ημιτελικών κυπέλλων στο «Γουέμπλεϊ», με τα ζευγάρια να είναι τα Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι και Κόβεντρι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δράση υπάρχει βεβαίως και στο μπάσκετ, όπου αρχίζουν τα πλέι οφ στο NBA ενώ σήμερα Παρασκευή θα διεξαχθεί το τελευταίο ματς των πλέι-ιν της Ευρωλίγκα με αντιπάλους Μπασκόνια και Βίρτους. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την Ρεάλ Μαδρίτης (με την «βασίλισσα» να έχει το πλεονέκτημα έδρας).