logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Προβάδισμα η έδρα!
 20/4/2024

Για την Πριμέρα της Ισπανίας, η Βαλένθια υποδέχεται την Μπέτις σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με τις θέσεις που οδηγούν στα κύπελλα Ευρώπης.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΕΤΙΣ
Σούπερ νίκη πήρε η Βαλένθια στο άντρο της Οσασούνα που κρατάει ζωντανές τις ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Προηγήθηκε το επίσης εκτός 1-0 στο εξ αναβολής με την Γρανάδα για την ομάδα του Μπαράχα, η οποία εχει βγάλει με under και no goal τα 5 τελευταία της έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Μια ήττα έχει στα 11 τελευταία εντός έδρας δείχνοντας και την δυναμική της στο «Μεστάγια». Τραυματίες οι καλοί αμυντικοί Ντιακαμπί, Γκαγιά. Αμφίβολος ο καλός επιθετικός Γιάρεμτσουκ.

Η Μπέτις ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο με την Θέλτα για να της βάλει δύο γκολ και δεν αγχώθηκε ούτε όταν δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Πελεγκρίνι, που έκανε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου στον Παπασταθόπουλο έβαλε τέλος σε 4 σερί ήττες και το ματς με την Βαλένθια είναι κομβικό για το στόχο του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Με ήττες έβγαλε τις 3 τελευταίες εξορμήσεις της. Εξέτισε ο επιθετικός Άβιλα, αλλά είναι και τραυματίας. Αμφίβολοι οι Ρόκα (μέσος), Μπάρτρα (στόπερ).

Εκτίμηση: 1





Βαθμολογία 2023-24