logo as
   [736] ΚΕΡΙ - ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ Final 0-1  [734] ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ - ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ ΤΑΟΥΝ Final 1-0  [729] ΓΚΑΛΓΟΥΕΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ Final 0-0  [737] ΚΟΜΠ ΡΑΜΠΛΕΡΣ - ΜΠΡΕΙ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ Final 2-1  [739] ΤΟΡΙΝΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ Final 0-0  [741] ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΜΟΡΤΟΝ Final 3-1  [731] ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ Final 0-0  [746] ΛΑΝΣ - ΛΟΡΙΑΝ 2-0  [740] ΕΙΡ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ ΑΘΛ. Final 3-3  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι στο Καραϊσκάκη!
 21/4/2024

Το μεγάλο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ δεσπόζει στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκα. ΑΕΚ και Παναθηναϊκό δοκιμάζονται εκτός έδρας κόντρα σε Άρη και Λαμία αντίστοιχα.

ΛΑΜΙΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Λαμία εξακολουθεί να ψάχνει το πρώτο αποτέλεσμα στα πλέι οφ, καθώς δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε πόντο μέχρι στιγμής. Συνολικά έχει οχτώ συνεχόμενες ήττες, με πολλά γκολ παθητικό, συνολικά 26. Το μόνο θετικό είναι ότι έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Η τελευταία εντός έδρας νίκη της σημειώθηκε πριν από δύο μήνες κι από τότε έχει τέσσερις ήττες.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στα πλέι οφ, με μία ακόμη ανατροπή τον τελευταίο καιρό. Πάει στην Λαμία για ένα ακόμη τρίποντο, ώστε να μείνει ψηλά στη βαθμολογία, ενώ εκτός έδρας έχει δύο νίκες στο μίνι πρωτάθλημα και συνολικά έχει σκοράρει στους επτά τελευταίους αγώνες του στο πρωτάθλημα. Επιλέγουμε τα κόρενρ του Παναθηναϊκού !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Λαμία-Παναθηναίκός Ο Παναθηναϊκός πάνω από 6,5 κόρνερ

ΑΡΗΣ- ΑΕΚ

Ο Άρης ξεκίνησε καλά στα πλέι οφ, αλλά πλέον έχει τρεις συνεχόμενες ήττες χωρίς να σκοράρει, ενώ έχει δεχθεί επτά γκολ σ’ αυτό το διάστημα. Στην Νέα Φιλαδέλφεια δεν ήταν ανταγωνιστικής, έχασε εύκολα και με γρήγορα γκολ και ζητούμενο είναι να έχει καλύτερη παρουσία. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς, έχασε από τον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν ανταγωνιστικός.

Μετά από δύο παιχνίδια χωρίς νίκη, η ΑΕΚ επέστρεψε στις επιτυχίες και δεύτερη συνεχόμενη επί του Άρη. Χρειάζεται ένα σερί για να μείνει στην κορυφή, όπου βρίσκεται ξανά, έχοντας παιχνίδι παραπάνω από τον ΠΑΟΚ και πάει σε ένα γήπεδο όπου έμεινε στην ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αποκλείστηκε στα πέναλτι στο Κύπελλο. Θα επικρατήσει η ΑΕΚ που καίγεται για νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρης-ΑΕΚ 2/2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για να παίξει τα… ρέστα του, αφού έχει μεν ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά μόνον με νίκη θα έχει ουσιαστικές ελπίδες να μείνει στη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά και συνολικά για την πρώτη τριάδα, που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο Καραϊσκάκη προέρχεται από την άνετη νίκη επί του Άρη, δεν έχει όμως τρίποντο σε ντέρμπι κορυφής και αυτό θέλει πάση θυσία.

Ο ΠΑΟΚ θέλει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη για να είναι δυνατά στη «μάχη» της πρώτης θέσης, καθώς έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Μακριά από την Τούμπα προέρχεται από την ισοπαλία με την ΑΕΚ, έχει τη σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και συνολικά έξι τρίποντα στα επτά τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας, ενώ πέρασε εντυπωσιακά από το Καραϊσκάκη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μόνο νίκη θέλουν αμφότεροι, καλύτερα τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Γκολ-γκολ





Βαθμολογία 2023-24