logo as
   [753] ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ - ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ Half 1-1  [754] ΚΟΚΙΜΠΟ ΟΥΝΙΔΟ - ΧΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ Half 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Διπλό με over για Λίβερπουλ
 21/4/2024

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φούλαμ, με τους «κόκκινους» να μην έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών αν θέλουν να διατηρηθούν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου. Χωρίς άγχος η Φούλαμ που μπορεί να συνεισφέρει σε υψηλό σκορ.

ΦΟΥΛΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η Φούλαμ, κέρδισε μετά από χρόνια στην έδρα της Γουέστ Χαμ και εξασφάλισε την παραμονή της και μαθηματικά, ενώ θέτει πλέον στόχο να διεκδικήσει την όγδοη θέση και πιθανό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, είναι σαφώς καλύτερη στην έδρα της, όπου έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες στα τελευταία 11 ματς πρωταθλήματος, με τον Μουνίζ να σκοράρει στα τέσσερα τελευταία εκεί που οι Λονδρέζοι βρήκαν δίχτυα. Δεν έχει κερδίσει όμως εκεί τη Λίβερπουλ από το 2011. Δεν έχει απουσίες.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, δέχτηκε πρώτη γκολ για 14η φορά σε 32 αγωνιστικές με Πάλας, έχασε τα άχαστα και έμεινε δεύτερη σερί χωρίς νίκη, ενώ την Πέμπτη έδινε μάχη Ευρώπης, εκτός με Αταλάντα (κέρδισε 1-0 αλλά αποκλείστηκε). Εκτός έδρας, οι δύο φετινές της ήττες πρωταθλήματος ήταν στο Λονδίνο, αλλά πήρε εκεί 1-1 από τη Φούλαμ στο Λιγκ Καπ. Στις πέντε τελευταίες επισκέψεις για το πρωτάθλημα στο Κρέιβεν Κότατζ, σκόραρε μετά το 75’. Εκτός ο στόπερ Μάτιπ, ο μπακ Μπράντλι και ο μέσος Τιάγκο.

Εκτίμηση: 2+Over





Βαθμολογία 2023-24