logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Είναι και θέμα… ψυχολογίας!
 21/4/2024

El clasico στην Ισπανία, με την Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Οι «μερένχες» είναι πολύ κοντά σε έναν ακόμα τίτλο ενώ έχουν και καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν συμβαίνει με τους «μπλαουγκράνα».

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Μαγνήτης το el clasico με την Ρεάλ φέτος να νίκησε στον πρώτο γύρο, ενώ επιβλήθηκε και 4-1 της Μπαρτσελόνα στο Σούπερ Καπ του Ιανουαρίου. Μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στα πέναλτι, έναντι της Μάντσεστερ Σίτι, στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τα 130 περίπου αγωνιστικά λεπτά να ήταν επίπονα και να χρειάζεται «φρεσκάδα» για το ντέρμπι.

Η ομάδα του Αντσελότι έχει μόλις 2 ήττες στα 45 φετινά επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν δέχθηκε γκολ στα 4 τελευταία εντός πρωταθλήματος. Παραμένουν εκτός οι Κουρτουά (τερματοφύλακας), Αλάμπα (αμυντικός).

Τελευταία ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα να μπει για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος. Βέβαια μεσοβδόμαδα διαλύθηκε 4-1 εντός από την Παρί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Κλίμα εσωστρέφειας πλέον στους καταλανούς ενώ υπήρξαν αναφορές για κακές σχέσεις μεταξύ των παικτών.

Μια ήττα που έβαλε τέλος σε αήττητο 13 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Τσάβι (εξέτισε την ποινή του). Εξέτισαν οι Λεβαντόφσκι, Μαρτίνεθ (αμυντικός), Κανσέλο (αμυντικός). Τραυματίες οι σημαντικοί Γκάβι (χαφ), Μπαλντέ (αμυντικός).

Εκτίμηση: 1





Βαθμολογία 2023-24