logo as
   [749] ΜΟΡΕΙΡΕΝΣΕ - ΒΙΖΕΛΑ Final 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ και θέαμα!
 21/4/2024

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Λεβερκούζεν. Αήττητη και πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, με σούπερ ψυχολογία η Ντόρτμουντ. Αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ και θέαμα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
H Ντόρτμουντ ξεκίνησε δυνατά με την Γκλάντμπαχ και έφτασε σε σημαντική νίκη για την τετράδα. Ισοβαθμεί ακόμη με την Λειψία ενώ μεσοβδόμαδα είχε και ματς για το Champions League όπου νίκησε 4-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης και προκρίθηκε εντυπωσιακά στα ημιτελικά. Εντός έχει χάσει δύο από τα τελευταία τρία παιχνίδια (1/0/2) και τέσσερα από τα τελευταία εννέα (4/1/4). Τιμωρημένος ο ακραίος επιθετικός Αντεγέμι (18 ματς/3 γκολ/1 ασίστ). Τραυματίες είναι ο μπακ Μπένσεμπαϊνί (17 ματς) και ο επιθετικός Αλέρ (14 ματς/1 ασίστ).

Η Λέβερκουζεν είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας με το άνετο 5-0 απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης. Περίεργο να το γράφεις αλλά η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο τα κατάφερε δίκαια και αήττητη. Συνεχίζει την δουλειά πάντως γιατί στόχους έχει. Είχε αγώνα Europa League με την Γουέστ Χαμ (προκρίθηκε) στην Αγγλία αλλά πλέον μπορεί να ξεκουράζει και να δίνει ανάσες σε παίκτες στο πρωτάθλημα. Αήττητη 43 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (38/5/0). Σίγουρα θα πάρει ανάσες ο μέσο-επιθετικός Αντλί (20 ματς/2 γκολ/5 ασίστ) λόγω τιμωρίας.

Εκτίμηση: Goal+over





Βαθμολογία 2023-24