logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Τα βλέμματα στο Μιλάνο
 22/4/2024

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στο καμπιονάτο διεξάγεται στο Μιλάνο με την τυπικά γηπεδούχο Μίλαν, να υποδέχεται την Ιντερ. Αναμέτρηση που μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Μίλαν – Ιντερ
Τοπικό ντέρμπι με κοινή έδρα και ακραία αντιπαλότητα. Η Μίλαν έχανε 2-0 στο 10' από τη Σασουόλο, ουδέποτε έπαιξε σταθερά καλά, αλλά οι ατομικές εξάρσεις έφεραν τουλάχιστον τον βαθμό. Τερματίστηκε το σερί των πέντε νικών, στο πρωτάθλημα δεν έχει να ελπίζει σε πολλά η ομάδα του Στέφανο Πιόλι (στην Ιντερ τη σεζόν 2016-17). Την Πέμπτη έπαιζε εκτός με Ρόμα για τη ρεβάνς των «8» του Γιουρόπα, και αποκλείστηκε με νέα ήττα. Τιμωρημένος ο Τσάο (α. 17/0), εκτός ο Καλουλού (α. 6/0), δύσκολα ο Κίερ (α. 19/0).

Η Ιντερ προηγήθηκε δύο φορές της Κάλιαρι, αλλά ουδέποτε έπαψε να απειλείται και ισοφαρίστηκε ισάριθμες, ενώ στο φινάλε λίγο έλειψε να μείνει με άδεια χέρια (85', 95'). Δεύτερη ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα, λογική η υποσυνείδητη χαλάρωση, κάνει περίπατο. Με νίκη στο σούπερ ντέρμπι, εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο. Ετοιμάζονται ήδη οι εορταστικές δηλώσεις και αυτό ίσως έχει διπλή ανάγνωση. Εξέτισαν οι Μαρτίνες (ε. 28/23, 2 ασίστ), Παβάρ (α. 19/0), αναμένεται να παραταχθεί πάνοπλη στο ματς της αγωνιστικής.

Εκτίμηση: Goal+Over





Βαθμολογία 2023-24