logo as
   [188] ΑΜΣΤΕΤΕΝ - ΦΛΟΡΙΝΤΣΝΤΟΡΦΕΡ Final 3-2  [191] ΝΤΟΡΝΜΠΕΡΝ - ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ 1-2  [215] ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ - ΞΑΜΑΞ 1-0  [187] ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΟΝΤΡΑ ΟΠΟΛΕ Final 1-0  [202] ΦΑΡΟΥΛ - ΣΕΠΣΙ OSK ΣΦΑΝΤΟΥ Half 0-3  [206] ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 2-0  [194] ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 1-0  [204] ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ Half 1-1  [186] ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ Final 5-0  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 23/4/2024

Το σούπερ αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού συγκεντρώνει όλα τα φώτα στο πρόγραμμα του τριημέρου. Η μάχη για τον τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά και το αποτέλεσμα του ντέρμπι δύναται να κρίνει πολλά, ειδικότερα αν υπάρξει νικητής στην μεγάλη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην «Αγιά-Σοφιά».

Στα άλλα ματς των ελληνικών πλέι οφ, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Αρη ενώ ο ΠΑΟΚ στην Λαμία με τα δύο φαβορί να «καίγονται» φυσικά για τους βαθμούς που θα τους κρατήσουν ζωντανούς στο κυνήγι του τίτλου.

Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ Αρσεναλ υποδέχεται απόψε Τρίτη την Τσέλσι σε κρίσιμο λονδρέζικο ντέρμπι, με τους «γκάνερς» να έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς που θα τους διατηρήσουν στην κορυφή της κατάταξης. Όπου στην παρούσα φάση ισοβαθμούν με την Λίβερπουλ (υπερτερώντας στη διαφορά τερμάτων) ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έχει ένα βαθμό αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο! Την Τετάρτη η Λίβερπουλ κοντράρεται στο εκτός έδρας ντέρμπι της πόλης με την Εβερτον, την Πέμπτη η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπράιτον ενώ τα άλλα ματς που ολοκληρώνουν την 29η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ είναι τα εξής: Γουλβς-Μπόρνμουθ, Κρίσταλ Πάλας-Νιουκάστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ιταλίας. Απόψε η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Λάτσιο, ενώ την Τετάρτη η Αταλάντα θα υποδεχτεί την Φιορεντίνα. Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων: Γιουβέντους-Λάτσιο 2-0, Φιορεντίνα-Αταλάντα 1-0. Βεβαίως υπάρχει δράση και σε άλλες χώρες, με πλήρη αγωνιστική σε Β’ Γαλλίας, Βέλγιο, Ρουμανία και Σουηδία.

Τα.. ψέματα τελείωσαν στην Ευρωλίγκα καθώς μετά την φάση ομίλων και ακολούθως τα πλέι ιν, αρχίζουν πια τα πλέι οφ! Απόψε ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Ρεάλ Μαδρίτης την Μπασκόνια, την Τετάρτη θα διεξαχθούν τα πρώτα ματς στα ζευγάρια Μονακό-Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, ενώ την Πέμπτη θα γίνουν τα δεύτερα ματς στα Παναθηναϊκός-Μακάμπι και Ρεάλ-Μπασκόνια. Παράλληλα, στο ΝΒA συνεχίζονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα πλέι οφ.