logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ στο ντέρμπι, διπλό στο Χαριλάου !
 24/4/2024

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα. Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί επικίνδυνη αποστολή στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.

ΑΡΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Άρης προηγήθηκε, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από την ΑΕΚ και ήταν η τέταρτη στη σειρά στα πλέι οφ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει στόχο στο πρωτάθλημα, αφού θα είναι πέμπτος στο τέλος, έχει ρίξει το βάρος εξ αρχής στο Κύπελλο, αλλά θέλει να είναι πιο ανταγωνιστικός. Με τον Ολυμπιακό αναμένονται αλλαγές.

Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, ο Ολυμπιακός νίκησε και στο ντέρμπι τον ΠΑΟΚ, έμεινε μέσα στη «μάχη» του τίτλου και είναι στα ύψη η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση του. Έχει κερδίσει και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του τον Άρη φέτος και ξέρει ότι με νέο τρίποντο θα μπει δυνατά στη διεκδίκηση, αναμένοντας και το αποτέλεσμα του ντέρμπι στην Νέα Φιλαδέλφεια

. ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρης-Ολυμπιακός 2

ΑΕΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΑΕΚ πέρασε από την Θεσσαλονίκη και με τη νίκη επί του Άρη έμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Πάει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη νίκη που θα της δώσει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από τον αντίπαλο της και να βρεθεί πιο κοντά και στον φετινό τίτλο και ποντάρει και στην «καυτή έδρα της.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εντυπωσιακά από την Λαμία και πάει στην Νέα Φιλαδέλφεια για τη νίκη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη «μάχη» του τίτλου, αφού θα τον φέρει στην κορυφή και θα γίνει το φαβορί. Οι «πράσινοι» έχουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, τρεις σερί μακριά από την Λεωφόρο και δείχνουν να είναι φορμαρισμένοι σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. Θέλουν και οι δύο τη νίκη, επιλέγουμε το αμφίσκορο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Γκολ-γκολ





Βαθμολογία 2023-24