logo as
   [1072] ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΜΠΑΙΑ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι στο Μέρσεϊσαϊντ
 24/4/2024

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εβερτον στο τοπικό ντέρμπι, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο για τις δυο πλευρές, για διαφορετικούς λόγους.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η Έβερτον, επέστρεψε στις νίκες και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, πριν από ένα από τα κρισιμότερα ντέρμπι των τελευταίων δεκαετιών. Η ομάδα του Σον Ντάις, έχει βελτιωθεί εντός έδρας, με δύο ήττες στα τελευταία εννέα εκεί. Δεν έχει ακόμα νίκη σε παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ, δε νίκησε τη Λίβερπουλ εντός από το 2010. Τα ματς με «ρεντς» έχουν τις περισσότερες κόκκινες στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Eκτός Πάτερσον (μπακ), Άλι (μέσος), Ντόμπιν (επιθετικός), αμφίβολοι Κόουλμαν (μπακ), Μπέτο (επιθετικός).

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, δέχτηκε κόντρα στη Φούλαμ, γκολ για έκτο σερί παιχνίδι (1 ανέπαφη εστία σε 12 αγωνιστικές), αλλά αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και κέρδισε μετά από δύο αγώνες, μένοντας ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Εκτός έδρας, έχει χάσει φέτος στο πρωτάθλημα μόνο από Άρσεναλ και Τότεναμ. Ο Σαλάχ σκόραρε τις δύο τελευταίες φορές που η ομάδα του βρήκε γκολ σε εκτός έδρας ντέρμπι. Εκτός ο στόπερ Μάτιπ, ο μπακ Μπράντλι και ο μέσος Τιάγκο.

Εκτίμηση: 2+Over





Βαθμολογία 2023-24