logo as
   [930] ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΡΙΒΕΡΧΑΟΥΝΤΣ - ΜΑΙΑΜΙ ΜΠΛΟΥΣ Final 1-0  [937] ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΕΡΘΚΟΥΕΙΚΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ 3-0  [943] ΝΑΣΒΙΛ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ 2-0  [942] ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ Half 0-0  [938] ΣΑΡΛΟΤ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΙΜΠΕΡΣ 1-0  [933] ΑΤΛΑΝΤΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 0-2  [941] ΙΤΟΥΑΝΟ - ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ Half 1-1  [939] ΤΟΡΟΝΤΟ - ΝΤΑΛΑΣ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Διπλό από ημίχρονο!
 25/4/2024

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον, με στόχο μια ακόμα νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Επικίνδυνη η Μπράιτον αλλά με πολλά κενά στα μετόπισθεν και οι “σίτιζενς” μπορούν να πάρουν την νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Η Μπράιτον, προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη και ένα τρίποντο σε επτά αγώνες και πρέπει να κάνει τέλειο φινάλε, αν θέλει να διεκδικήσει Ευρώπη. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, είναι πολύ πιο δυνατή μέσα στο γήπεδό της, όπου από τα τελευταία 13 ματς Πρέμιερ Λιγκ, έχασε μόνο το τελευταίο από την Άρσεναλ. Εκτός ο μπακ Λάμπτι, οι μέσοι Γκίλμουρ, Χίνσελγουντ, Μίλνερ, Μαρτς, ο πολύτιμος εξτρέμ Μιτόμα και ο επιθετικός Ενσίσο, αμφίβολος ο στόπερ Γουέμπστερ και ο επιθετικός Φέργκιουσον.

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, δυσκολεύτηκε στον ημιτελικό Κυπέλλου με Τσέλσι, αλλά σκόραρε στο τέλος με Μπ. Σίλβα, κέρδισε 1-0, ξεπέρασε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και πάει για νταμπλ. Στο πρωτάθλημα, η κατάσταση για τον τίτλο είναι στο χέρι της, έχει τρεις σερί νίκες, στις οποίες έχει σκοράρει τουλάχιστον από τέσσερα γκολ, ενώ έχει επεκτείνει το αήττητό της, σε 17 αγώνες. Εκτός έδρας, έχει μόνο μία ανέπαφη εστία στα εννέα τελευταία ταξίδια. Αμφίβολος ο βασικός μπακ Στόουνς και ο αρχισκόρερ Χάαλαντ.

Εκτίμηση: 2/2





Βαθμολογία 2023-24