logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Φαβορί οι φιλοξενούμενοι!
 25/4/2024

Δυο αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο.

ΧΈΡΕΝΦΕΝ – ΑΪΝΤΧΌΦΕΝ
Η Χέρενφεν παρουσιάστηκε – απρόσμενα – πειθαρχημένη αμυντικά και κατάφερε να επικρατήσει στο μοιρασμένο ματς με τη Χεράκλες. Η πρώτη νίκη μετά απο πέντε αγωνιστικές την ξαναέβαλε στο… κόλπο για την 9η θέση παρότι δεν αποτελεί υπόδειγμα… αξιοπιστίας όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Γκολ/γκολ και over 3,5 τα έξι από τα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς, εξέτισε ο βασικός μπακ Μπράουντε, επιστρέφει ο βασικός εξτρέμ Σαχραουί.

Άστραψε και βρόντηξε η Αϊντχόφεν που συνέτριψε την καταδικασμένη Φιτέσε και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις. Η ομάδα του Πίτερ Μποζ συνέχισε τις υψηλές πτήσεις (οκτώ νίκες στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές) και περιμένει πλέον την μαθηματική επικύρωση της κατάκτησης του πρώτου τίτλου μετά απο έξι χρόνια. Γκολ/γκολ και over 3,5 τα τρία απο τα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς, αμφίβολος οι αναπληρωματικοί Πέπι (ε), Σαϊμπαρι (μ), μακροχρόνια απουσιάζει ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Λανχ.

Εκτίμηση: Goal+Over

ΓΚΟ ΑΧΈΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΦΈΓΕΝΟΡΝΤ
Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου ήταν μάλλον καλοδεχούμενη στη Γκο Αχεντ Ιγκλς που εσχάτως έχασε τη συνέπεια που την χαρακτήριζε νωρίτερα στη σεζόν. Με την ήττα από την Ουτρέχτη συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, χωρίς πάντως να αποχωρίζεται την πρώτη οκτάδα. Στα 2-3 γκολ κρίθηκαν και τα πέντε τελευταία ματς, μακροχρόνια απουσιάζει ο βασικός στον πρώτο γύρο, Ρόμενς (μέσος).

Με χαμόγελα πορεύεται στο φινάλε της σεζόν η Φέγενορντ. Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει χαθεί για τους Ροτερντάμερς, αλλά έχουν κλειδώσει την 2η θέση ενώ την Κυριακή κατέκτησε το κύπελλο επικρατώντας στον τελικό της Ναϊμέγκεν. Η ομάδα του Αρνε Σλοτ τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο 16 αγωνιστικών ενώ εκτός έδρας ηττήθηκε μόνο από την Τβέντε φέτος. Τιμωρημένος ο βασικός εξτρέμ Μιντέ, χάνει το φινάλε της σεζόν ο βασικός μπακ Χαρτμαν.

Εκτίμηση: 2+Over





Βαθμολογία 2023-24