logo as
   [1134] ΣΑΝΤΟΣ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ Half 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 26/4/2024

Τα περισσότερα πρωταθλήματα βρίσκονται στην τελική ευθεία και η μάχη του τίτλου έχει «ανάψει» για τα καλά. Το νέο κουπόνι περιλαμβάνει 597 αγώνες από κάθε γωνιά του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Στην «δική» μας Σούπερ Λιγκ ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που δύναται να αποδειχτεί καθοριστική στη μάχη του τίτλου. Η Ενωση μετά την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού έχει πάρει πλέον σαφέστατο αβαντάζ για να κατακτήσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα, ενώ οι Θεσσαλονικείς κυριολεκτικά «καίγονται» για την νίκη. Ο Παναθηναϊκός μετά την βαριά ήττα στην OPAP Arena υποδέχεται τον Άρη σε μια πρόβα του τελικού Κυπέλλου και επίσης χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη ώστε να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο του τίτλου. Κάτι που ισχύει και για τον Ολυμπιακό, που θεωρητικά έχει το πιο εύκολο έργο υποδεχόμενος την Λαμία.

Στην Πρέμιερ Λιγκ δεσπόζει η «μάχη» του Λονδίνου όπου η Τότεναμ κοντράρεται με την Άρσεναλ ενώ η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Τα άλλα ματς της αγωνιστικής είναι τα εξής: Γουλβς-Λούτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι, Νιουκάστλ-Σέφιλντ Γιουν., Φουλαμ-Κρίσταλ Πάλας, Εβερτον-Μπρέντφορντ, Αστον Βίλα-Τσέλσι, Μπόρνμουθ-Μπράιτον, Νότιγχαμ-Μάντσεεστερ Σίτι.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα και με άλλες σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλες τις “φανταχτερές” λίγκες. Στην Α' Ιταλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Γιουβέντους – Μίλαν και Νάπολι – Ρόμα, ενώ το ντέρμπι Μπέτις – Σεβίλλη ξεχωρίζει στην Α' Ισπανίας.

«Καυτό» κρίνεται και το Κουπόνι Μπάσκετ όπου ξεχωρίζει το Final 4 του Basketball Champions League. Το Περιστέρι κοντράρεται απόψε με την Τενερίφη (19:00) στον πρώτο ημιτελικό, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν σε ισπανικό εμφύλιο» η Μούρθια με την Μάλαγα. Η δράση συνεχίζεται και στην Ευρωλίγκα, απόψε ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα όπου την περασμένη Τετάρτη έκανε το «μπρέικ» σε βάρος των Καταλανών. Αν πετύχουν σήμερα το 2-0, οι ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν μία ανάσα από το φάιναλ φορ του Βερολίνου.