logo as
   [102] ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Αναμέτρηση με ενδιαφέρον!
 26/4/2024

Για την Πριμέρα της Ισπανίας, η Σοσιεδάδ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης σε μια αναμέτρηση που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η Σοσιεδάδ πήγε σε ένα κλειστό ματς με την Χετάφε και από τη στιγμή που ισοφαρίστηκε δύσκολα θα μπορούσε να βρει και δεύτερο γκολ αφού και ο αντίπαλος παίζει καλά αμυντικά. Για την ομάδα του Ιμανόλ ήταν η 2ην σερί ισοπαλία ενώ προηγήθηκαν τρεις σερί νίκες. Είναι στο κόλπο για ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά το θέμα είναι πως στα 5 τελευταία εντός έχει 1 νίκη και τα τρία από αυτά ήταν under. Εξέτισαν οι Θουμπελδία (αμυντικός), Θουμπιμέντι (μέσος). Τραυματίες οι Μουνιόθ (αμυντικός), Φερνάντεθ (επιθετικός), Μαργκελάνθ (επιθετικός).

Η Ρεάλ επικράτησε στο clasico με γκολ του Μπέλιγχαμ στις καθυστερήσεις και με το +11 από την 2η Μπαρτσελόνα «κλείδωσε» τον τίτλο αφού μένουν 6 αγωνιστικές για το φινάλε. Ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ εκτός με την Μπάγερν και ίσως επηρεάσει την ενδεκάδα του αγώνα με την Σοσιεδάδ. Η ομάδα του Αντσελότι έχει μόλις 2 ήττες στα 46 φετινά επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός. Παραμένουν εκτός οι Κουρτουά (τερματοφύλακας), Αλάμπα (αμυντικός).

Εκτίμηση: Goal





Βαθμολογία 2023-24