logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις!
 27/4/2024

Για την Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχουν σημαντικές αναμετρήσεις που αφορούν κυρίως το κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου ή την διεκδίκηση του τίτλου. Η Λίβερπουλ χωρίς περιθώρια δοκιμάζεται στην έδρα της Γουέστ Χαμ ενώ η Αστον Βίλα υποδέχεται την Τσέλσι.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η Γουέστ Χαμ, αποκλείστηκε από την Ευρώπη, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί ήττες σε λονδρέζικα ντέρμπι, χωρίς να έχει όμως εγκαταλείψει ακόμα τις ελπίδες της για την έκτη θέση. Ο Ντέιβιντ Μόγιες, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν. Εντός έδρας, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ ματς, ενώ σε πέντε από αυτά ήταν ισόπαλη και δέχεται γκολ στα τελευταία επτά. Eκτός ο μέσος Έρθι, αμφίβολοι οι βασικοί μπακ Μαυροπάνος, Αγκέρντ και ο αρχισκόρερ Μπόουεν.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, δέχτηκε κόντρα στην Έβερτον, γκολ για έβδομο σερί παιχνίδι (1 ανέπαφη εστία σε 13 αγωνιστικές), επέστρεψε στις ήττες και με μία νίκη σε τέσσερις αγώνες, ουσιαστικά εγκατέλειψε τις ελπίδες τίτλου, καθώς πρέπει να αυτοκτονήσουν Άρσεναλ και Σίτι. Το τελευταίο ματς, ήταν το πρώτο εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετά από ένα χρόνο, στο οποίο δεν κατάφερε να σκοράρει. Εκτός ο στόπερ Μάτιπ, ο μπακ Μπράντλι, ο μέσος Τιάγκο και ο επιθετικός Ζότα, αμφίβολος ο επιθετικός Χάκπο.

Εκτίμηση: Goal

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΤΣΕΛΣΙ
Η Βίλα προέρχεται από δύο σερί νίκες με δύο γκολ διαφορά και αήττητο τριών αγωνιστικών, όμως δεν μπορεί να ησυχάσει στη μάχη της τετράδας, καθώς η Τότεναμ έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι σκοράρει δύο σερί αγώνες με τον Μπέιλι και δύο σερί εντός έδρας με τον Ρότζερς. Ακολουθεί πρώτος ημιτελικός με Ολυμπιακό, εντός στο Κόνφερενς Λιγκ. Εκτός οι μπακ Μινγκς, Μορένο και οι μέσοι Τζανιόλο, Ράμσι, Καμαρά, Μπουενδία, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Λουίζ (παίκτης – κλειδί).

Η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, κατέρρευσε στην έδρα της Άρσεναλ και επέστρεψε στις ήττες μετά από οκτώ αγωνιστικές, μένοντας πίσω στη μάχη της Ευρώπης. Στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχει νίκη με 6-0 και ήττα με 5-0, δείγμα της αστάθειάς της. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε έξι ματς και δύο σε δέκα. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Σάντσεθ, οι μπακ Γκουστό, Κόλγουιλ, Τζέιμς, Φοφανά, oι μέσοι Λάβια, Ουγκοτσούκβου και ο επιθετικός Ενκουνκού, αμφίβολος ο αρχισκόρερ Πάλμερ και ο μπακ Τσίλγουελ.

Εκτίμηση: 1





Βαθμολογία 2023-24