logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Για το γόητρο!
 27/4/2024

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Μίλαν σε μια αναμέτρηση που είναι περισσότερο για το γόητρο, καθώς η διεκδίκηση του τίτλου έχει χαθεί και για τις δυο ομάδες.

Γιουβέντους – Μίλαν
Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Γιουβέντους ήταν προβληματική στο Κάλιαρι, υπέπεσε σε δύο πέναλτι και είχε βουνό να ανέβει, ισοφάρισε δίχως να βγάλει τις σπουδαίες ευκαιρίες, πήρε τυχερό βαθμό. Με επί μέρους 2-6-4 στο πρωτάθλημα, δεν πείθει, αλλά τουλάχιστον πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου, παρά το ότι έχασε 2-1 την Τρίτη από τη Λάτσιο (είχε νικήσει 2-0 εντός έδρας). Ευκαιρία να κλείσει μία αρνητική σεζόν με κούπα. Τιμωρημένοι σταθερά οι Φατζόλι (μ. 6/0), Πογκμπά (μ. 2/0), αμφίβολοι οι Κεν (ε. 17/0), Μιρέτι (μ. 21/1).

Η Μίλαν ήταν διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μην επιτρέψει στην Ιντερ να πανηγυρίσει τον 20ό τίτλο στο μεταξύ τους, αλλά ήταν εξόχως προβληματική και σαφώς χειρότερη από την αντίπαλο, έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Μίνι σερί 0-1-1 για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι (έχει φορέσει τη φανέλα της Γιούβε), θεωρείται έως και βέβαιο το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» θα αλλάξουν προπονητή. Τιμωρημένοι οι Καλάμπρια (α. 28/0, 3 ασίστ), Ερναντέζ (α. 29/5, 3 ασίστ), Τομόρι (α. 22/4), εξέτισε ο Τσάο (α. 17/0). Εκτός ο Καλουλού (α. 6/0), δύσκολα ο Κίερ (α. 19/0).

Εκτίμηση: 1





Βαθμολογία 2023-24