logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχη για την 4η θέση!
 27/4/2024

Για την Πριμέρα της Ισπανίας, η Ατλέτικο υποδέχεται την Μαδρίτη την Μπιλμπάο, με στόχο να διατηρηθεί στην 4η θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Τίποτα δεν πήγε καλά στην Ατλετικο απέναντι στην Αλαβές για να ηττηθεί ενώ ήταν επηρεασμένη και από τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προηγήθηκε. Κόντρα στην Μπιλμπάο, η ομάδα του Σιμεόνε, παίζει έναν… τελικό για την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει 8 νίκες, 1 ισοπαλία στα 10 τελευταία εντός πρωταθλήματος και δεν ξεχνάει πως στα ημιτελικά του κυπέλλου αποκλείστηκε με δύο ήττες από την Μπιλμπάο. Εξέτισε ο μέσος Γιορέντε. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σάβιτς. Τραυματίας ο εξτρέμ Ντεπάι.

Η Μπιλμπάο έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει κι άλλο την απόσταση από την 4η θέση, καθώς γκέλαρε με την Γρανάδα. Η ομάδα του Βαλβέρδε έχει εξασφαλίσει εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ, μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου, αλλά κυνηγάει αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο ισοπαλίες έχει στα 3 τελευταία της, μια νίκη έχει στις 5 τελευταίες εξορμήσεις εκ των οποίων μόλις σε δύο σκόραρε. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Ντε Μάρκος. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Γιούρι, Παρέδες.

Εκτίμηση: 1





Βαθμολογία 2023-24