logo as
   [544] ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ - ΤΟΚΙΟ ΒΕΡΝΤΙ 3-1  [542] ΙΒΑΚΙ - ΡΕΝΟΦΑ ΓΙΑΜΑΓΚΟΥΤΣΙ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι «δικεφάλων» στην Τούμπα!
 28/4/2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ΣΤΗ Λεωφόρο τον Άρη.

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ

Η κακή περίοδος συνεχίστηκε για τον ΠΑΟΚ και στην Λαμία, όπου έκανε μία γκέλα που δεν περίμενε κανείς και πλέον έχει πίεση. Και για να σταματήσει το αρνητικό σερί, καθώς είναι πέντε ματς χωρίς νίκη, αν υπολογίσουμε και τα δύο με την Μπριζ, αλλά και για να μην κινδυνεύσει και η τρίτη θέση που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε κάθε περίπτωση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θέλει πάση θυσία το τρίποντο.

Στο πιο κρίσιμο σημείο, η ΑΕΚ έκανε μία μεγάλη εμφάνιση και κέρδισε με το εμφατικό 3-0 τον Παναθηναϊκό, κάνοντας και… πρόβα για την κατάκτηση και του φετινού πρωτάθλημα. Ουσιαστικά θα το «κλειδώσει» με νίκη στην Τούμπα και είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με ψυχολογία στα ύψη για να το κάνει στην Τούμπα. Εκτός έδρας προέρχεται από τη σημαντική νίκη επί του Άρη.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΡΗΣ

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, ο Παναθηναϊκός έκανε το χειρότερο παιχνίδι του από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τερίμ και ήταν και το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα που δεν σκόραρε με τον Τούρκο στον πάγκο του. Ο τίτλος για μία ακόμη χρονιά ουσιαστικά… πέταξε για τους «πράσινους», που είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν τα δικά τους παιχνίδια περιμένοντας συνεχόμενες απώλειες της ΑΕΚ. Στην Λεωφόρο προέρχονται από δύο νίκες με ανατροπές.

Ο Άρης έβαλε φρένο στις συνεχόμενες ήττες του στα πλέι οφ, με την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό και θέλει να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός και στην Λεωφόρο, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θα βρει άλλωστε τη συγκεκριμένη ομάδα και στον τελικό του Κυπέλλου και αυτά τα παιχνίδια τα βλέπει και ως μέρος της προετοιμασίας για τον δικό του μεγάλο αγώνα της χρονιάς.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναθηναϊκός-Άρης Γκολ-γκολ





Βαθμολογία 2023-24