logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι στο Λονδίνο!
 28/4/2024

Μεγάλο Λονδρέζικο ντέρμπι διεξάγεται σήμερα ανάμεσα στην Τότεναμ και την Αρσεναλ. Αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον, με τους «πετεινούς» να διεκδικούν 4αδα και τους «κανονιέρηδες» να είναι μέσα στο κυνήγι του τίτλου, όντας στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Τότεναμ, προέρχεται από ήττα στο Νιούκαστλ, αλλά είχε 15 μέρες ξεκούρασης για να παρουσιαστεί πιο φρέσκια, στο ντέρμπι που θα κρίνει ουσιαστικά αν μπορεί να διεκδικήσει τετράδα. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, έχει οκτώ νίκες στα τελευταία εννέα εντός έδρας, ενώ πληρώνει 12 σερί γκολ – γκολ και over 2.5 στο γήπεδό της. Δεν έχει λευκή ισοπαλία 75 σερί ματς Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός Φόρστερ (αναπλ., τερμ), Σέσενιον, Ουντότζι (μπακ) και Σόλομον (επιθετικός), αμφίβολος ο επιθετικός Ρισάρλισον και ο μπακ Πόρο.

Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα, προερχόταν από δύο σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και ήταν στην κορυφή, πριν από το ματς της Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Πέμπτης, συνεχίζοντας τη μάχη του τίτλου. Έχει πληρώσει μόνο δύο γκολ – γκολ στα τελευταία 11 ματς Πρέμιερ Λιγκ, έχει την καλύτερη άμυνα και τις περισσότερες ανέπαφες εστίες φέτος, με 15 τρίποντα χωρίς να δεχτεί γκολ. Ο Τροσάρ σκόραρε στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που οι Λονδρέζοι βρήκαν γκολ. Αμφίβολος ο Τίμπερ (μπακ).

Εκτίμηση: 2





Βαθμολογία 2023-24