logo as
   [921] ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-1  [919] ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Για τους βαθμούς και το γόητρο!
 28/4/2024

Στην Ανδαλουσία διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ισπανία, με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπέτις και την Σεβίλλη.

ΜΠΕΤΙΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ
Σούπερ ντέρμπι της Σεβίλλης με την Μπέτις να προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Βαλένθια. Για την ομάδα του Πελεγκρίνι ήταν η 2η σερί νίκη και με αυτό το σερί «καβάλησε» στην 7η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Προηγήθηκαν τρεις σερί ήττες που είχαν φέρει γκρίνια. Με 4 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έχει βγάλει τα 10 τελευταία εντός με τα τρία πιο πρόσφατα να ήταν γκολ – γκολ και over. Αμφίβολοι οι Ρόκα (μέσος), Μπάρτρα (στόπερ) αλλά και ο επιθετικός Άβιλα με τον Παπασταθόπουλο.

Η Σεβίλλη έχει «καθαρίσει» οριστικά με την μάχη της παραμονής και παίζει πλέον με άνεση στα παιχνίδια της όπως έκανε με την Μαγιόρκα για να πάρει τη νίκη. Η ομάδα του Κίκε Φλόρες έχει φτάσει τις 3 σερί νίκες, έχοντας 6 στα 10 τελευταία της με 2 ισοπαλίες. Δείγμα του ότι έχει βελτιωθεί αισθητά. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Εξέτισε ο αμυντικός Κίκε Σάλας. Τραυματίας ο αμυντικός Σο και ο επίσης αμυντικός Γκουντέλι.

Εκτίμηση: 1





Βαθμολογία 2023-24